Ny Big Fish fra populære Ryds

BYGGEKVALITET og fantastiske sejlegenskaber har i årevis været kendetegnet ved de svenskproducerede både – vi har hos Bøge’s Både set nærmere på den nye 486 Big Fish og vi kan bare sige – “Den er jättebra” og den er perfekt til danske forhold til fiskeri i bælterne eller kystnært sejlads.

ryds
Masser af dørkplads og plads til sportsfiskeren eller fritidsfiskeren, der skal sørge for friske fisk på middagsbordet. Bredden på godt 200cm yder god stabilitet og en passende længde sørger for en rolig gang i krap sø
LÆS OGSÅ:
Europas bedste båd under 25 fod
DSC05337
Høj byggekvalitet “Made in Sweden” har kendetegnet Ryds i mange år og Ryds 486BF er bestemt ingen undtagelse. Båden kommer som standard med rælingshåndtag, der egner sig fint til stangholdere og dobbelt “hajfinne” foran
DSC05331
Den rustfri badestige er standard og en vigtig sikkerhedsdetalje, hvis man falder overbord og skal op i båden igen
LÆS OGSÅ:
Silver Eagle - elegant og prisbelønnet allroundbåd
DSC05340
Kontrolboksen sidder fint placeret i styrbords side, hvor den er indfæstet i rælingen så der stadig er en fin siddeplads uden at den kommer til at sidde i vejen.
DSC05325
Store gode stuverum agter, hvor man har let adgang via de to luger i hele sædets bredde er en vigtig detalje. Bemærk at Ryde 486BF har selvlænsende skrog så det er let at spule dækket efter fisketuren
DSC05323
En god styreplads, hvor rattet er placeret lidt til bagbord, så der er kort adgangsvej hvis man under fiskeri bevæger sig meget frem og tilbage mellem stående fiskeri og styring af båden. Bemærk det lille rum i pulten der er en fremragende aflægningsplads. 12v udtag og ildslukker er standard
DSC05321
Endnu et fint stuverum i stævnen, der let indeholder både anker, fendere og fiskemakkerens grej.
DSC05313
MASSER af dørkplads og mulighed for at stå tæt på rælingen appelerer superfint til fiskeri for 2-3 personer. En vigtig detalje er den grå farve, der modsat et kridhvidt dæk ikke giver genskin i højt solskin

MEQS er et smart system til montering af tilbehør som stangholder, kopholdere, kroge, spandholder og andet. Når tilbehøret ikke er monteret er der efterladt en glat overflade, der ikke generer under andre aktiviteter

DATA:

Længde 485 cm

Bredde 203 cm

Fribord 59 cm

Vægt 400 kg

Motor max 50 hk

Pris Ryds 486 BF 40.990,-

Pakkepris m/ Mercury F30 ELPT-EFI 84.990,-

Båden er set hos Bøge’s Både i Lunderskov, der kan kontaktes på 7558 5811 eller info@boges.dk

boges.png

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.