Tilmelding til NJSK Fladfiskekonkurrence 2017 er åben – historisk stor tilslutning - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Tilmelding til NJSK Fladfiskekonkurrence 2017 er åben – historisk stor tilslutning

NJSK [Nordjysk Småbådsklub] inviterer for andet år i træk til NJSK Fladfiskekonkurrence, som er en Team konkurrence, og bliver afholdt lørdag den 23. september fra Rønnerhavnen i Frederikshavn, hvor alle småbådsfiskere – rutineret som urutineret – fra hele landet er mere end velkommen til at deltage!

IMG_4143
Rønnerhavnen bliver det fysiske omdrejningspunkt for årets fladfiskekonkurrence

Allerede nu er der tilmeldt 34 betalende teams, hvilket er lige så stor tilslutning som sidste år og med 5 uger til afholdelse, vil arrangementet blive det største hidtil.

 

De nærmere detaljer for dagen, herunder foreløbigt program, information samt regelsæt, er at finde på NJSK’s hjemmeside under “NJSK Fladfiskekonkurrence” i menuen. Tilmeldingen er åben og foregår ligeledes på NJSK’s hjemmeside her. Til konkurrencen vil der være et mindre tilmeldingsgebyr på kr. 50,00 pr. person.

IMG_6844
Arrangørerne bag NJSK Fladfiskekonkurrence sørger sammen med en masse frivillige for et velafviklet arrangement

Ud af 34 teams var vinder af største vægt på Rødspætte i 2016 – Team Breezer, 510 gram.
Ud over fællesskabet og hyggen, som er i højsædet, vil der være præmier til største pighvar/slethvar samt største, 2. største og 3. største rødspætte, ising og skrubbe. Hvis en fiskeart ikke bliver vundet, vil præmien overgå til arterne rødspætte, ising og skrubbe. Den overførte præmie vil indgå der hvor den passer ind i forhold til rangeringen af præmien (se punktet præmie kategorier og eksemplet her). Herved vil der i den/de arter der får tilført en præmie være en præmie til 4. største fisk.

Idet den afholdte NJSK Havkonkurrence 2017 gav et overskud – takket være fantastisk opbakning fra medlemmer og sponsorer – vil klubben selv sponsorere en kontant præmie på kr. 6250,00 fordelt på ovenstående kategorier til konkurrencen.

Udover en kontant præmie, er der allerede flere sponsorer som har tilkendegivet, at de ønsker at bakke op om NJSK Fladfiskekonkurrence 2017. Alle sponsorer vil løbende blive præsenteret på NJSK’s hjemmeside og Facebook-gruppe samt sponsorer er velkommen med en udstillingsstand på selve konkurrencedagen.

LÆS OGSÅ:
Twinler...Gummidyret der afgjorde 2x Predator Tour

Se mere på NJSKs side om arrangementet

Store fisk fanget ved NJSK Havkonkurrence

Der er gang i noget stort i Nordjylland!

 

 

 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.