Markedets letteste 150HK - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Markedets letteste 150HK

Skal båden friskes op med en ny ven på hækken eller går du med et nyt bådsæt i tankerne, har vi her set nærmere på et godt bud på dette fra Mercury – den sikre 150 HK 4-takt EFI

150 HK 4-takt EFI
Basis er en pålidelig 3,0 L motorblok, som egentlig er i stand til at producere 250 HK, men er valgt til denne 150 HK for at øge levetiden og driftsikkerheden. Motoren skal simpelthen arbejde mindre for at producere de 150 HK og bliver aldrig stresset. Bag gearkassen ligger mere en 10.000 timers test og produktudvikling og hvis du er til sejlads med tungere både er Big Foot gearkassen et fantastisk valg, da du her har større gearhjul og forbedret vandindtag – perfekt til hårde miljøer.
Den elektroniske indsprøjtning sikrer et minimum af vedligeholdelse og en ren udstødning uanset om du lister afsted under trollingfiskeriet eller giver den fuld gas når der skal trækkes tube eller vandski.

Markedets letteste
​​
150 HK 4-takt EFI vejer ca. 200 kg og er med sin vægt den letteste i klassen – perfekt til opgradering på en ældre båd, besparelse i vægt til trailerbåden eller bare som et lettere valg til det nye bådsæt. Det kompakte design kræver et minimum af plads på agterspejlet og sikrer plads til styring og maksimal manøvrering.

Servicevenlig
Under motorkåben er alt designet med henblik på nem adgang til at udføre grundlæggende service og vedligeholdelse: Olieskiftet foregår med et minimum af spild og der er sørget for en nem adgang til brændstoffiltret, som specielt ved de elektroniske indsprøjtningssystemer er vigtig at kontrollere. vedligeholdelsesfri ventiler og vippetøj. Alt sammen med til at gøre 150_hk 4-takt til en af de lettest vedligeholdte påhængsmotorer på markedet.

LÆS OGSÅ:
Fugning og limning under vandlinjen - sådan gør du

Propeller med acceleration
Til fintuning af bådsættet og opnåelse af maksimal ydelse, anbefaler Mercury deres propeller i Enertia®-serien, som er det perfekte supplement til de 150 HK.

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.