Så er det nu, du skal stemme på Årets Havn - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Så er det nu, du skal stemme på Årets Havn

Den årlige konkurrence, hvor sejlere stemmer på deres favorithavn, er nu skudt i gang. Bag konkurrencen står Danske Tursejlere i samarbejde med Foreningen for Lystbådehavne i Danmark (FLID), Dansk Sejlunion, Bådmagasinet og MinBaad.

Fra d 15. juni kan sejlere stemme på en havn, de synes, skal nomineres til Årets Havn 2023. Alle danske lystbådehavne er i spil til den eftertragtede titel, som er med til at give den vindende havn en bred markedsføring i sejlerkredse. Der trækkes lod om 5 oppustelige redningsveste blandt de indsendte besvarelser.

For alle sejlere

I lighed med sidste år kan alle sejlere i Danmark deltage i afstemningen. På den måde bliver konkurrencen udbredt til en meget bred skare af sejlere, der vil kunne bidrage med brugbare informationer om, hvilke forhold der er vigtige for en god oplevelse i havnene. Også i år er Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID), Dansk Sejlunion, Bådmagasinet og MinBaad.dk, med i juryen, der vil bedømme de indkomne forslag. Og så er de selvfølgelig også med til at til at udbrede konkurrencen i hele sejlermiljøet, siger Sune Abelgren Olsen, sekretariatschef i Danske Tursejlere.

Der er et rigt udvalg af havne der kan stemmes på til Årets Havn

Årets skulderklap

Sidste år blev der indført en ny kategori i konkurrencen, nemlig Årets Skulderklap. Det nye initiativ blev taget rigtig godt imod, hvor Brejning Lystbådehavn endte med at løbe med sejren i kategorien. Årets Skulderklap gives til en havn, som måske ikke får tusindvis af besøgende hvert år. Men som alligevel udmærker sig og fortjener den anerkendelse, som Skulderklappet er. Det kan være den lille afsidesliggende ø-havn eller den mindre og hyggelige havn med den fantastiske beliggenhed og service. Det er sejlerne der indstiller kandidater til Skulderklappet, og i sidste ende afgør juryen, hvem der skal løbe med æren.

Årets Skulderklap blev indført sidste år og gives til en særlig prisværdig indsats

Sådan stemmer du

dette link kan du gøre din stemme gældende og være med til at bestemme, hvilken havn der skal være Årets Havn.

HER kan du se hvilke havne der er blevet vindere i de seneste år og hvilke kriterier sejlerne syntes er vigtige, når de skal vurdere den bedste havn.

Afstemningen løber indtil 31. oktober. Dernæst udvælger juryen en vinder, som vanen tro præsenteres på FLID’s Havnemesse d. 29. november.

LÆS OGSÅ:
Trollingbåd med 800 hk på hækken

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.