Vild fangst fra Hanstholm. Helleflynder på 188cm taget på stang! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Vild fangst fra Hanstholm. Helleflynder på 188cm taget på stang!

Det er ikke en forsinket aprilsnar – der gentages… det er ikke en forsinket aprilsnar. Skal du ud på en havtur her i påsken, kan det godt være at du skal huske det kraftige grej, hvis du er lige så heldige som gutterne fra TEAM EDEKA SYLT. Fangsten er fra den 3. april, hvor TEAM EDEKA SYLT fangede denne kæmpe helleflynder på 58 kilo renset (188 cm). Fangeren var Matthias Habke (longhair) og med på båden TEAM EDEKA SYLT var Bernd Breckling og Patrick Stoetefeld. Fisken blev fanget 25 sømil vest for Hanstholm på 50 m vand med en makrelfilet på et bundrig. Det tog ca 30 min at kæmpe fisken op med en Savage Gear Salt stang og et Okuma Azores 8000 hjul med Daiwa 0.23 mm fireline. Fisken blev fanget kl 8.00 om morgenen i første drev og udløste vild jubel på dækket.

LÆS OGSÅ:
Video med 130 cm geddemadamme

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.