Boatshow – her er nyhederne for småbådsejere - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Boatshow – her er nyhederne for småbådsejere

En af bådbranchens store begivenheder er løbet af stablen igennem de sidste to weekender. Vi har på redaktionen selv tilbragt noget tid på messen og du får her de vigtigste nyheder set med småbådsejernes øjne.

Kæmpe udvalg hos Biltema

Vi starter turen hos Biltema, der med deres kæmpe shop i hallen fyldte godt op. Her var noget for bådejere og andre der anvender vandet som fritidsinteresse. Flere displays var stillet op med gode messetilbud til deres sædvanlige rimelige priser. Mange besøgende gik efter produkter til den forestående forårsklargøring af båden og fik poserne fyldt godt op med udstyr og produkter der gør dette en hel del lettere.

Sejl Sikkert med stort sikkerhedstema

Sejl Sikkert var igen i år med på Boat Show og deres aktive instruktører kunne hjælpe med gode råd til digital sikkerhed og brug af redningveste. På standen kunne man tillige få hjælp til hvordan man på bedste vis kan servicere sin redningsvest. Instruktørerne fra Sejl Sikkert er bestemt heller ikke bange for lige at tage en tur i det kolde vand for at vise betydningen af en god redningsvest

Instruktørerne fra Sejl sikkert er ikke bange for lige at tage en tur i det kolde vand for at vise betydningen af en god redningsvest – se med i videoen herunder og lær mere om, hvordan du anvender din redningsvest korrekt

Jørgensen og Dahl med nye elektriske Mercury Ø

En af de rigtig store spillere på det danske marked er Jørgensen og Dahl der med stærke brands som Mercury, Quicksilver, Bayliner, Linder og mange flere er godt kendt hos bådejerne. I fokus hos dem var de nye elektriske motorer fra Mercury og deres nye flagskibe i deres V10 og V12 motorer på henholdsvis 400 og 600 HK. Deres 600 hk variant tiltrak en del opmærksomhed, da den var skåret op så man kunne se den avancerede teknik bag.

Suzuki hjælper til et bedre havmiljø

På flere af Suzuki’s påhængsmotorer finder vi det nye plastopsamlingssystem som hjælper med et bedre havmiljø, ved at samle plastpartikler op. Partiklerne samles op via påhængsmotorens kølevand og passerer igennem et filter, der er placeret indeni denne. Suzuki kalder det Clean Ocean Project og har også igangsat flere globale aktiviteter omkring manuel opsamling af plast-affald fra havene. På Johs Thornam’s stand finder vi også to helt nye elektriske motorer – en helt ny Electrine som er en 115 hk elektrisk påhængsmotor og e-Panda der er en mindre elektrisk indenbordsmotor. Vi fik en god snak med erfarne salgschef Per Breinbjerg om de gode besparelser, der blandt andet ligger i vedligehold og levetid på denne type af nye elektriske varianter til miljøbevidste sejlere.

Masser af fokus på fiskeri

På Boatshow finder vi igen i år en overflod af produkter for sportsfiskere og en god repræsentation fra de danske småbådsklubber. Særlig bemærkelsesværdigt var dog Effektlagerets store stand med udstyr til de kræsne fiskere og grej fra tyske RHINO, Garmin og mange flere.

Comstedt i topform

Comstedt dækker over flere kendte brands på det danske marked som Humminbird, MinnKota, Cannon og flere. Vi får en snak med Martyn Lewis, der forklarer om deres “One-Boat Network” og en stigende interesse for dette på det danske marked. For de fiskeinteresserede var der en ny transducer-pole, der nok skal blive populær – ikke mindst hos vertikal-orienterede fiskere.

Ø

LÆS OGSÅ:
Linder aluminiumsjoller - til små og store oplevelser på vandet