WOW! Gedde på 19,46 kilo!!! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

WOW! Gedde på 19,46 kilo!!!

Det er tid for at give de helt store gedde-madammer et skud – og den flotte fisk fanget af Tore Tveit er een af de helt store. Tore Tveit er fra Treungen i Telemark, men har boet i Arendal i næsten 15 år. Tore er en erfaren fisker, med mange store gedder på samvittigheden.

Mandag i denne uge tog Tore ud til en af sine hemmelige fiskesøer. Vandet var koldt, hvilket gør fiskeriet langsomt. Det lykkedes ham alligevel at fange nogle små gedder på omkring to kilo – men pludselig fik han en ordentligt geddemadamme på krogen

80 gram fra den officielle norske rekord….

Fisken blev målt til 135,5 centimeter med en vægt på 19,46 kilo, hvilket kun er 80 gram fra den nuværende norske rekord. Den officielle norske rekord er Willy Hvorups gedde på 19,540 kilo, som blev fanget i Grøtlitjernet den 24.06.2017 – Kilde på dette er bladet Villmarksliv – som har de officielle fiskerirekorder

Den manglede kun 80 gram til den norske rekord. Tveit har tjekket sin vægt og siger, at den er korrekt. . Artiklen er bragt på Fiskeavisen.no (https://www.fiskeavisen.no/tore-fikk-norges-nest-storste-gjedde/)

  • “Jeg kan godt leve med at have Norges næststørste,” siger fiskeren.
  • “Jeg ville aldrig dræbe et så smukt eksemplar for at få en norsk rekord, så efter at have målt og fotograferet den blev den sat tilbage i vandet. Et fantastisk syn, og et minde for livet, slutter Tore Tveidt.

Smaabaadsnyt lykønsker Tore med den flotte fangst

LÆS OGSÅ:
Masser af Bonitoér lige udenfor Skagen Havn