Aborre Academy – tips og tricks til aborrefiskeriet de næste måneder - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Aborre Academy – tips og tricks til aborrefiskeriet de næste måneder

I de næste par måneder vil temperaturen falde i de danske søer, og i overgangen til de kolde måneder, kan du være heldig at opleve legendarisk fiskeri efter de stribede predatorer. Vandene er fortsat fyldte med rigelige mængder byttefisk og aborrerne er i fuld gang med at æde sig en pukkel til – det giver outstanding fiskeri hvis du rammer den rigtige opskrift men tilsvarende kan det være ganske frustrerende, hvis ingenting lykkes – det er derfor vigtigt at have forskellige opskrifter, som du kan skifte til i løbet af fiskedagen.

På Smaabaadsnyt har vi søgt på nogle af de bedste instruktionsvideoer og vi bringer her et par timers rendyrket viden om forskellige opskrifter til succes udi aborrefiskeriet – i videoerne vil du se nogle af Skandinaviens dygtigste aborre-fiskere dele rundhåndet ud af tips og tricks.

Alle videoer tilhører opslagsejerne

LÆS OGSÅ:
Bollefed aborre på 2,54 kg !!