Quantum… Alt til Predatorfiskeren - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Quantum… Alt til Predatorfiskeren

Er du blandt vores trofaste læsere, så kan du næsten ikke have undgået at lægge mærke til vores begejstring for Quantum-brandet, som der i følge vores overbevisning indeholder alt hvad du behøver for at lykkes i jagten på en grovaborre, en sommer-sandart eller en tyk geddemadamme.

At Quantum også er kvalitet for en rimelig penge, har vi desuden oplevet på egen hånd – idet at vi gennem 18 måneders brug af stænger og hjul endnu har vores første reparation til gode !

På billedet herover ses Quantums innovative Senior Product Manager Dietmar Isaiasch, der har løftet Quantum-brandet til et af Europas største predator-brand – dette er sket ved nytænkning men også genanvendelse af klassikere såsom Twinleren.

Quantum samarbejder med en lang række førende partnere – på endeagn i særlig grad samarbejdet med amerikanske Manns Bait samt på krogområdet VMC.

Quantum har manifesteret som leverandør af massevis af endeagn til aborre- og geddefiskeriet. Her er vist Smoke serien i både hjul og stænger samt Paddler og Yolo Shad.

Også på det mekaniske områder, har Quantum skabt nytænkning – letvægtige Smoke fast- og multihjul og ikke mindst Smart Trigge håndtaget, der med en 5 graders vinkel gør en lang dags kastefiskeri mere behagelig og giver en outstandig føling med dine endeagn.

Har du lyst til se det samlede Quantum-program – så se med her

https://e.issuu.com/anonymous-embed.html?u=zebco-europe&d=quantumen

LÆS OGSÅ:
Et godt øje til pigvar

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.