Quantum… Alt til Predatorfiskeren

Er du blandt vores trofaste læsere, så kan du næsten ikke have undgået at lægge mærke til vores begejstring for Quantum-brandet, som der i følge vores overbevisning indeholder alt hvad du behøver for at lykkes i jagten på en grovaborre, en sommer-sandart eller en tyk geddemadamme.

At Quantum også er kvalitet for en rimelig penge, har vi desuden oplevet på egen hånd – idet at vi gennem 18 måneders brug af stænger og hjul endnu har vores første reparation til gode !

På billedet herover ses Quantums innovative Senior Product Manager Dietmar Isaiasch, der har løftet Quantum-brandet til et af Europas største predator-brand – dette er sket ved nytænkning men også genanvendelse af klassikere såsom Twinleren.

Quantum samarbejder med en lang række førende partnere – på endeagn i særlig grad samarbejdet med amerikanske Manns Bait samt på krogområdet VMC.

Quantum har manifesteret som leverandør af massevis af endeagn til aborre- og geddefiskeriet. Her er vist Smoke serien i både hjul og stænger samt Paddler og Yolo Shad.

Også på det mekaniske områder, har Quantum skabt nytænkning – letvægtige Smoke fast- og multihjul og ikke mindst Smart Trigge håndtaget, der med en 5 graders vinkel gør en lang dags kastefiskeri mere behagelig og giver en outstandig føling med dine endeagn.

Har du lyst til se det samlede Quantum-program – så se med her

https://e.issuu.com/anonymous-embed.html?u=zebco-europe&d=quantumen

LÆS OGSÅ:
Rhino Flexi Diver - sådan bruges de

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.