Ulovligt fiskeri – fik konfiskeret trollinggrej !

Fiskede i ulovligt område

Konfiskering af fiskegrej er ikke hverdag i den svenske Kustbevaktningen, men nogle fiskere havde bevæget sig ind i et ulovligt område på Vänern og Kustbevaktningen valgte i denne situation at konfiskere deres trollinggrej, da der efter deres vurdering var tale om en alvorlig overtrædelse. Bøder for fiskestænger er (heldigvis) ikke en del af bødeskalaen, men de kan konfiskere fiskestænger, hvis de har mistanke om overtrædelse af reglerne om fiskeri

Kustbevaktningen skriver på deres facebook-side at det er dit eget ansvar at holde dig orienteret om reglerne i det område du fisker i og at man for eksempel kan holde sig orienteret på www.svenskafiskeregler.se

fiskestang
Foto: Kustbevaktningen. Trollinggrejet blev konfiskeret
LÆS OGSÅ:
Vandglæde med fart over feltet