Havørred fiskeri med innovative tungsten blink - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Havørred fiskeri med innovative tungsten blink

Rhino havørredblink

Tyske Rhino har med hjælp fra danske Jens Bursell designet en hel ny type af havørredblink, tilpasset det danske fiskeri og med flere detaljer, der er helt nyt for gennemløsblink til havørreder, hvor man har taget nye materialer i brug der giver længere rækkevidde og mere præcision i kastene. Læs med her hvor vi ser nærmere på hvad de nye havørredblink og gennemløbsblink kan og desuden ser nærmere på en ny spændende kystwobler i deres sortiment.

Modeloversigt Rhino havørred-blink

Rhino’s serie af blink og woblere til det danske havørredfiskeri er imponerende. Serien rummer et væld af størrelser, så man let finder det der passer til ens temperament og fiskestil.

Rhino’s imponerende serie af blink og woblere, hvor Diamond-blinkene er udviklet af Jens Bursell til det danske havørredfiskeri

Diamond Sprat

 • Gennemløbsblink i miljøvenligt materiale
 • 4 forskellige størrelser fra 50 mm til 90 mm
 • Vægt fra 12 til 28 g
 • Roterende gang om egen akse
 • Leveres med perle og både enkeltkrog og trekrog
 • UV-farver

Diamond Sandeel

 • Blink i tungstensmateriale der giver op til 50% længere kast
 • 4 forskellige størrelser fra 28 mm til 65 mm
 • Vægt fra 12 til 32 g
 • 8 forskellige farvekombinationer tilpasset det danske havørredfiskeri
 • Leveres med både enkeltkrog og trekrog
 • UV-farver

Hardeel

 • Lille kystwobler
 • Vægt i 10 og 17 g
 • 6 forskellige farvekombinationer tilpasset det danske havørredfiskeri
 • Leveres med trekrog
Der er noget for enhver havørred-smag i Rhino’s sortiment. Favoritter bliver helt sikkert tungsten-varianterne der giver længere og mere præcise kast.

Diamond-blink udviklet af Jens Bursell

Diamond Sandeel og Diamond Sprat er en helt ny blink-serie udviklet af respekterede Jens Bursell og særlig tilpasset det danske fiskeri efter havørreder. Diamond Sandeel er som et af de eneste blink til havørreder fremstillet i tungsten der giver flere gode muligheder i dit fiskeri:

 • Op til 50% længere kast end med traditionelle blink
 • Mulighed for at downsize og stadig have lang rækkevidde
 • Mere præcision i dine kast så du kan præsentere agnen helt perfekt
 • Mulighed for at fiske dybt på selv strømfyldte pladser

Blinkene har en roterende gang om egen akse og den diamantformede kontur, giver en god reflekserende virkning der gør blinket utrolig synligt i vandet og samtidigt skaber hårdere trykbølger ved indspinning.

Diamond Sandeel i pinke og røde varianter til vinterfiskeriet måler bare 28mm men vejer på grund af tungsten alligevel 12 gram som er en perfekt kastevægt til de fleste havørredstænger og muliggør derved en effektiv downsizing strategi i havørredfiskeriet

Stort farvevalg

Serien indeholder de gængse farver, som anvendes til det danske havørredfiskeri – brune og mørke nuancer til natfiskeri og når havørreden mæsker sig i børsteorme, pink og røde farver til de kolde måneder OG mulighed for at downsize disse, hvis havørrederne på grund af den lavere temperatur er indstillet på at jage mindre byttefisk.

I serien finder vi også traditionelle storfangere i hvide nuancer og gul/grøn og tobis-killere i grøn/sort så der er noget for enhver smag og noget der kan finde anvendelse året rund for seriøse havørredfiskere.

Diamond-serien kommer med lidt ekstra i posen – du får nemlig mulighed for at montere dem med både enkelt- eller trekrog

Også noget til kystwobler-entusiasterne

I det brede sortiment fra Rhino finder vi også en variant, der bringer minderne tilbage til de tider, hvor man gik med multihjul og glasfiberstænger på de danske kyster og for enden af monofillinen sad der håndsnittede kystwoblere. Siden er teknikkerne forfinet og kystwoblerne er stadig effektive midler til fiskeriet.

Rhino Hardeel er en lille wobler, der kan anvendes overalt, hvor den både kaster godt og giver dig mulighed for at anvende en agn der har mindre bevægelse end traditionelle kurvede blink. Krydrer du dit fiskeri med Hardeel med et lille udvalg af ophængsfluer har du bestemt en metode der nok skal kaste fisk af sig hvad enten du fisker fra kyst eller båd.

Rhino Hardeel er en moderne kystwobler med gode kasteegenskaber. Fisk den eventuelt med en ophænger

Du finder mere information om Rhino’s havørredblink på deres hjemmeside her

LÆS OGSÅ:
2020 Nyheder - Rhino Trolling