Als Småbåds Cup skydes igang til august - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Als Småbåds Cup skydes igang til august

Hvis du holder af godt kammeratskab og en sund konkurrenceånd bør du ikke gå glip af Als Småbåds Cup, der løber af stabelen d. 28. august. Arrangør er Sønderjyllands Småbådsklub og du finder mere information på deres facebookside, hvor du også på en let måde kan tilmelde dig arrangementet

Artskonkurrence for småbåde

Konceptet er ganske enkelt, at fange så mange forskellige arter som muligt. De forskellige arter som det er muligt at fange, er inddelt i et pointsystem. Det er under konkurrencen muligt at indveje en fisk af hver art. Der gives præmier til de 6 bedste teams, og den størst fangede fisk i følgende kategorier: Torsk/Sej, fladfisk, havørred/regnbueørred, hornfisk og makrel. Hvert team kan kun få en præmie, det vil sige at hvis man har en top-6-placering, kan man ikke få yderligere præmie for største f.eks. torsk. Præmien for største torsk, vil så gå til torsk nr. 2. På denne måde har alle en chance for præmie.

Torsk er en af de pointgivende arter i Als Småbådscup

Præmier for ca. 50.000 kr.

En flot præmiesum ledsager dette gode arrangement og det er således lykkedes ved et fremragende arbejde i klubben og gode sponsorer at få præmier på ca. 50.000 kr. som kommer de dygtigste fiskere til gode.

Du kan få mere information på klubbens facebookside

Garmin pris kampagne
Dejlig marine-elektronik fra blandt andet Garmin er en del af præmierne i konkurrencen

LÆS OGSÅ:
Kom med til Als Småbådscup den 29. august!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.