Lillebælt Småbådsklub holder stor teknikdag - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Lillebælt Småbådsklub holder stor teknikdag

Lillebælt Småbådsklub inviterer alle interesserede til et stort teknikarrangement på søndag d. 30. maj 2021kl. 10.00-13.00. Alle interesserede kan deltage og det er således ikke nødvendigt at være medlem af klubben. På dagen møder nogle af Danmarks mest erfarne småbådsfiskere op og vil rådgive om det meste vedrørende småbåde og udstyr til dette.

På dagen vil der være specialister fra Lowrance, Raymarine og Garmin, der kan rådgive om din elektronik ombord, tjekke for softwareopdateringer, transducerplacering og meget mere. Arrangementet foregår ved Lyngsodde ved Fredericia og Daniel Ingemann Thomsen kan kontaktes med spørgsmål.

Derudover er der bestilt helstegt pattegris, som kan købes til 50 kr pr. tallerken. Du kan læse meget mere om arrangementet og tilmelde dig på Lillebælt Småbådsklubs facebookside her

Få uvurderlig hjælp til din elektronik ombord af nogle af eksperterne, når Lillebælt Småbådsklub inviterer til stor teknikdag ved Lyngsodde

Kim Wittenborn fra Team KIWI er med i Lowrance Prostaff, og vil komme og hjælpe brugere med Lowrance, ligesom Svend Lundager og Rico Raja hjælper med Raymarine. John Thomsen og Daniel Thomsen vil hjælpe til med Garmin. Skal der testes udstyr på vandet er dette også muligt da det foregår ved slæbestedet på Lyngsodde.
Et par trollingbåde vil også være tilstede, så man kan snakke downrigger, dipsy, stænger osv. eller bare generelt høre om trolling. Det er ikke et krav at have egen båd med, men en mulighed hvis der ønskes hjælp i eget udstyr.

LÆS OGSÅ:
Grenaa Cup i artsfiskeri

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.