1st Mate dødmandsknap med fuld bevægelighed - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

1st Mate dødmandsknap med fuld bevægelighed

Tryghed på vandet for hele familien er i fokus når 1st Mate er med ombord. 1st Mate er et trådløst sikkerhedssystem, der på en innovativ måde både kan stoppe motoren, hvis kaptajnen falder overbord og samtidig varsko andre personer og guide passagerne til at styre båden via instruktioner på den tilhørende app. 1st Mate anvendes af både nye og mere erfarne sejlere og er en forbilledlig sikkerhed når tiden skal nydes på vandet.

Monter den på alle motorer og få fuld bevægelighed

En af de store fordele ved 1st Mate, er at du bærer den som et almindeligt armbåndsur og derved slipper du for den normale snor til den traditionelle dødmandsfunktion 1st Mate er udviklet af Mercury og passer til alle Mercury modeller fra 40hk og opefter, men systemet er universelt og kan derfor også monteres på andre fabrikater af påhængsmotorer. Det betyder at alle bådejere kan få glæde af 1st Mate og få en sikker og tryg sejlads.

1st Mate bæres let som et almindeligt armbåndsur, så du slipper for en irriterende håndledsstrop.

Multifunktionel

1st Mate stopper motoren, hvis den enlige kaptajn skulle være så uheldig at falde overbord og sender derefter besked til valgte nødkontakter, hvis der går for lang tid med at borde igen. Men der er mange flere funktioner i 1st Mate, der kan andet end at stoppe motoren – de mange funktioner er:

  • indbygget tyverisikring, hvor en effektiv startspærre sikrer din båd og påhængsmotor
  • Alarmering af andre personer ombord
  • Afbrydelse af motoren ved mand over bord
  • Mand over bord varsling via til kontakter via mobiltelefon
  • Mand over bord gps-overvågning til bådens kortplotter
  • Mand over bord gps-overvågning til mobil
1st Mate har mange funktioner i en enhed, til glæde for alle bådejere, der vil have sikkerhed og tryghed ombord

Innovativ tyverisikring

Mange bådejere er utrygge ved at båden ligger ubevogtet hen i havnen – det kan være på den faste havne plads, men også hvis man har trailerbåden med på tur til fremmede havne, er der en god tryghed ved at have 1st Mate installeret. 1st Mate er nemlig ikke bare et sikkerhedssystem der under uheldige omstændigheder kan redde dit liv, men det er i høj grad også en effektiv tyverisikring, der passer godt på dit kæreste eje og sikrer sig at ingen sejler afsted med din båd. Systemet aktiveres og deaktiveres helt automatisk med tilstedeværelsen af kaptajnens vedhæng og kan tillige betjenes med den tilhørende App.

1st Mate er også en effektiv tyverisikring, der både virker helt automatisk når armbåndet er i nærheden og også kan betjenes med den tilhørende app

Let montering på alle både

Et 1st Mate kit indeholder kontrolboks (kaldet hub) til motoren, komplet ledningssæt samt vedhæng & armbånd til kaptajnen. Systemet kan derefter udbygges med vedhæng til passagererne, hvor der kan være op til 7 stk. pr. båd. Sættet monteres let på Mercury’s egne motorer, hvor alle stik er forberedt til dette og 1st Mate kan også sikre andre mærker af motorer, da virkemåden er universel i forhold til alarmfunktioner og tyverisikring.

I nedenstående video, kan du få et let overblik og se hvordan du sikrer dig selv og din familie ved brug af 1st Mate

Hvis du vil læse mere om 1st Mate så tag et kig på Mercury’s brochure og præsentation hvor du bliver endnu klogere på hvordan 1st Mate sikrer dig selv og din båd.

I øjeblikket fordelagtig Cash-back rabat

Der er store besparelser at hente på Mercury’s forårskampagne, hvor du kan opnå en særlig rabat på 1st Mate. Når du har købt din 1st Mate, skal du blot besøge hjemmesiden https://www.1stmate-cashback.com og følge vejledningen. Derefter får du overført din cashback direkte til din bankkonto. Bemærk dog at der er en ekspeditionstid på op til 3 uger, før du kan se beløbet på din konto.

Et 1st Mate kit koster 4.995,- uanset om det skal skal passe til din Mercury motor eller et andet motormærke. Ønsker du at udvide til flere passagerer koster ekstra passager-vedhæng 599,-

1st Mate fås hos din lokale Mercury forhandler som du finder her


LÆS OGSÅ:
Markedets letteste 150HK

One thought on “1st Mate dødmandsknap med fuld bevægelighed

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.