Mercury VesselView nu muligt direkte på Garmin- & Raymarine skærme med SmartCraft Connect - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Mercury VesselView nu muligt direkte på Garmin- & Raymarine skærme med SmartCraft Connect

Mercury Marine lancerer i dag nyheden SmartCraft Connect, der giver bådejere med Mercury SmartCraft motorer, mulighed for at give Garmin- og Raymarine skærme adgang til VesselView informationer og funktionaliteter.

Gennem flere år har avanceret motorovervågning og advarsler været tilgængelige på VesselView skærme ved hjælp af den populære VesselView teknologi. Med lanceringen af SmartCraft Connect udvides tilgangen til VesselView funktionen til Garmin- og Raymarine skærme. Teknologien giver dig informationer om motorens tilstand, herunder omdrejningstal, hastighed, brændstofforbrug, temperatur, trim og meget mere. SmartCraft Connect overvåger op til 4 motorer samtidig.

“Vores VesselView-produkter er utrolig populære på markedet og derfor udvidede vi integrationen med Lowrance- og Simrad skærme. Ved introduktionen af SmartCraft Connect honorerer vi efterspørgslen fra bådejerne og højner dermed oplevelsen mellem Mercury motorer og Garmin- og Raymarine enheder”, siger Rob Hackbarth, som er ansvarlig for SmartCraft produkterne hos Mercury Marine.

VesselView som nu findes tilgængelig som SmartCraft Connect til alle Garmin- og Raymarine brugere, holder styr på alt vedr. motoren og advarer såfremt noget afviger fra normalen. Det giver mere ro for bådejeren, der i stedet kan fokusere på at nyde turen på vandet”, lyder det fra Hackbarth.

“Vi er utrolig glade for samarbejdet med Mercury, og dermed kunne tilbyde en let adgang til Mercury´s VesselView teknik via Raymarine Axiom multifunktionsskærme”, siger Gregoire Outters, VD for Raymarine hos FLIR. “Den dybere integration betyder at bådejerne får mulighed for at overvåge alt på en enkelt skærm, samt kontrollere de vigtigste motorfunktioner direkte fra deres Axiom-skærme. Det kan nu downloades gratis sammen med det seneste Lighthouse software”.

“Vi er glade for sammen med Mercury at kunne tilbyde de motorinformationer som vore kunder og værfter har efterspurgt”, lyder der fra Dan Bartel, VD for Garmin globalt salg. “VesselView kompabilitet giver bådejerne direkte tilgang til al nødvendig information om deres Mercury motorer direkte på Garmin skærmen, hvilket medfører en mere integreret og komplet oplevelse på vandet.”

Mere information om SmartCraft Connect kan findes her


LÆS OGSÅ:
Rhino elmotor til båden - sådan vælger du

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.