Få 750 kr i cashback når du køber 1st Mate - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Få 750 kr i cashback når du køber 1st Mate

Mercury har i øjeblikket fundet det helt gode forårshumør frem ! Alle der køber en 1st Mate fra 1. april og frem til 31. juli og efterfølgende registrerer sig, kan se frem til at få 750,- i cashback og det giver derfor en betragtelig besparelse på det gode sikkerhedssystem til båden. Læs længere nede i indlægget, hvordan du på en let måde får fat i din cashback og får den overført til din egen bankkonto.

1st Mate passer til alle motorer

1st Mate er udviklet af Mercury og passer til alle Mercury modeller fra 40hk og opefter, men systemet er universielt og kan derfor også monteres på andre fabrikater af påhængsmotorer. Det betyder at alle bådejere kan få glæde af 1st Mate og få en sikker og tryg sejlads.

1st Mate passer på ALLE tilgængelige påhængsmotorer

Ideel til dig der sejler alene

1st Mate stopper motoren, hvis den enlige kaptajn skulle være så uheldig at falde overbord og sender derefter besked til valgte nødkontakter, hvis der går for lang tid med at borde igen. Denne sikkerhed er helt unik og giver en fantastisk sikkerhed som både er til stor gavn for erfarne sejlere og desuden en god tryghed, når børn eller unge mennesker har lånt RIB-båden og sejler omkring alene i de lyse sommeraftener.

1st Mate er ideel når de unge mennesker sejler alene ud, hvor den automatisk sender en nødbesked til de kontakter der er oprettet i systemet.

Komplet kit – klar til brug

Et 1st Mate kit indeholder kontrolboks (kaldet hub) til motoren, komplet ledningssæt samt vedhæng & armbånd til kaptajnen. Systemet kan derefter udbygges med vedhæng til passagererne, hvor der kan være op til 7 stk. pr. båd. Hvis kaptajnen falder overbord stopper motoren automatisk og vil der via app-en være en alarm til de andre passager på båden. Passagerne guides derefter til at starte motoren og til at styre båden så kaptajnen kan reddes sikkert ombord igen. Denne funktion er særdeles praktisk, hvis man har familie eller venner ombord der ikke er vant til at sejle.

1st Mate indeholder i startsættet et vedhæng og armbånd til kaptajnen, men kan let udbygges til op til 7 passager

Se i videoen herunder hvordan 1st Mate virker

Glimrende tyverisikring

1st Mate er ikke bare et sikkerhedssystem der under uheldige omstændigheder kan redde dit liv, men det er i høj grad også en effektiv tyverisikring, der passer godt på dit kæreste eje og sikrer sig at ingen sejler afsted med din båd. Systemet aktiveres og deaktiveres helt automatisk med tilstedeværelsen af kaptajnens vedhæng og kan tillige betjenes med den tilhørende App.

Se denne brochure og præsentation bliv endnu klogere på hvordan 1st Mate fungerer i din båd.

Få din cashback – sådan gør du

Når du har købt din 1st Mate, skal du blot besøge hjemmesiden https://www.1stmate-cashback.com og følge vejledningen her. Derefter får du overført din cashback direkte til din bankkonto. Bemærk dog at der er en ekspeditionstid på op til 3 uger, før du kan se beløbet på din konto.

Et 1st Mate kit koster 4.995,- uanset om det skal skal passe til din Mercury motor eller et andet motormærke. Ønsker du at udvide til flere passagerer koster ekstra passager-vedhæng 599,-

1st Mate fås hos din lokale Mercury forhandler som du finder her


Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.