Nyt stærkt amerikansk brand kommer til Danmark - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Nyt stærkt amerikansk brand kommer til Danmark

Det er efterhånden velkendt at lystfiskeriet boomer i øjeblikket og fiskeinteresserede i alle aldre kaster sig over den livsgivende hobby. I kølvandet på den store lystfisker-interesse melder een af landets største distributører Normark nu om at de lancerer det stærke amerikanske brand 13fishing.

Del af Normarks landsdækkende distribution

Det er selvsagt en kæmpe fordel for os lystfiskere, at fiskegrejerne bliver let tilgængelige uanset hvor i landet af vi befinder os,men da 13fishing bliver del af Normarks landsdækkende netværk af grejshops, webshops og lystfiskerbutikker, behøver vi ikke bekymre os om hvordan at vi får fat i produkterne. Normark kender du som distributør af andre stærke brands som VMC, Minn Kota, Cannon, Humminbird, RAPALA, Storm, Sufix, Bluefox, Ursuit m.fl.

FateV3 stang og CreedGT hjul samt en Ninja Craw er en god kombi til kapitalstriberne – her bevist af Flemming Winther Johansen. Foto: 13fishing.eu
På Facebook-siden for 13Fishing Denmark kan du følge med i brugen af produkterne samt se fine fangster (klik på billedet)

Softaits US-style

Det er uomtvisteligt at vi i stadig stigende grad søger inspiration med de amerikanske bass-fiskere og resultaterne udebliver heller ikke – fra mange førende aborre-fiskere har vi gennem de sidste 12-15 måneder hørt om et utal af flotte fangster – ikke mindst på craw-lignende endeagn. 13Fishing rummer mange fede gummidyr, uanset om du ønsker at fiske US style, vertical eller mere konventionelt.

13Fishing har bl.a. disse 10 forskellige gummidyr.
Craws er helt forrygende til aborrer
Besøg 13fishing.eu for nærmere detailjer – klik på billedet

Stænger

13Fishing har naturligvis fuldt program på stænger – både spinne og kastestænger. Vi vil ikke gennemgå hver eneste stang, dertil kan du hoppe ind på 13Fishing.eu men blot lave et enkelt nedslag i de teknologier, der ligger bagved for derigennem kan du se at der her virkeligt er fokuseret på gode elementer:

Hvis vi ser nærmere på MUSE S spinnestangen, der findes i varianter mellem 7 og 10 fod, ses følgende tekniske detaljer:

PVG36T Graphite Blank
Evolve Custom Seamless Air Foil Carbon Reel Seat
Guide Type: Fuji Alconite (K-frame) Stainless Steel
Split Grip High Density EVA Grip
Evolve Snag-less Hook Keeper

xxxx
13Fishing har fuldt program i stænger – og mange stænger findes i alle gængse længder og aktioner.

Også stort program i hjul!!

Også på hjul-siden er der virkelig mange muligheder, både på baitcast-hjul og fastspolehjul – og noget som mange lystfiskere vil vil hilse velkommen, er baitcast-modeller, der også kan anvendes i saltvandsfiskeriet.

13Fishing har virkelig forkælet sine baitcast-hjul, bl.a. med det banebrydende Concept Z CZB teknologi på f.eks. Concept Z SLD hjulene – hvor også det nye Slide magnetiske kastekontrol er velplaceret og sikre at du ikke mister et eneste kast. Derudover er mange af 13Fishing – hjulene revolutionære i deres design og farvevalg.

LÆS OGSÅ:
Quantum... Alt til Predatorfiskeren

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.