Flere nye Chatterbaits fra Quantum - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Flere nye Chatterbaits fra Quantum

Chatterbaits

Chatterbaits er utvivlsomt en larmende endeagn, der kan vække enhver predator, for selv om rovdyret ikke på forhånd har bestemt sig for at skulle indløse en spisebillet i netop, det øjeblik som du serverer din agn foran snuden på den, så vil kombinationen af gummitakler og den soundbox-støjende blade. Det kan velsagtens sammenlignes med 200db dakkedak, skruet til max på teenageværelset, og reaktionen kommer øjeblikkelig – ikke et skrålende SKRU NED! men en voldsomt hugrefleks fra den irriterede predator.

Chatterbaits er effektive aborreagn

Vi har igennem flere år, brugt Quantums fine produkter og da de sidste år lancerede deres street fishing – brand 4Street, kom der en yderligere strøm af innovativt fiskegrej i den lettere kategori. 4street er skåret i en stykke træ, hvor det skal være uhyre nemt og let at få linen dyppet og gerne med gode resultater. Dette betyder at grejet typisk er lettere end du normalt fisker med, kastevægt, vægt på hjul, endeagn mm og dette betyder at du får en uhyre aktiv fight, når du så får en fisk på krogen. Tilsvarende så er det ikke meningen, at du skal medbringe 12 agnbokse, fyldt med endeagn, men derimod have en 3-5 stykker som du skifter med – derfor er det en forudsætning at agnene kan være attraktive for flere arter.

Chatterbaits er en vanvittig god agn til ikke bare aborrer, men også sandart og gedder

Brown Craw, Lime og Natural er nye farver
4Street Chatterbaits familien rummer ny 6 farver, i både neutrale og skrigende farver

Chatterbaitsene kan erhverves med 2 forskellige vægt, nemlig 5g eller 10g og begge vægtklasser er med størrelse 1/0 krog. Chatterbaits er fine uden monteret shad, men ønsker du lidt mere fylde og flytning af vand, så er det oplagt at bruge eksempelvis 4Street B-Ass Shad.


Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.