4street – nyt URBAN predator-brand

Har du lyst til at udnytte de mange muligheder for flygtige fiskeoplevelser, så er det en god ide at finde et letbenet setup, hvor du hurtigt kan gribe een grejækse og en enkelt prærigget stang – udbyttet er til at få øje på: fisk 15 minutter på vej eller hjem fra arbejde eller tag et break sammen med ungerne. Er du typen der planlægger flerdagsfisketure og typisk medbringer 200 kg grej, så fortsæt bare med det men til alle os andre, der gerne vil finde flere fiskemæssige åndehuller, så læs videre hvor vi tager et nærmere kig på 4street fishing, som er et urban fiskebrand og som er i hastig vækst udover Europa.

4street er naturligvis ret specialiseret: 3-4 letvægtsstænger, 10-12 softbaits, jigheads og tilbehør samt en håndfuld street-wears – så simpelt kan det gøres!

4street B-Ass Shad

Denne slim softbait er lavet af japansk miljøvenligt materiale og boosted med specielle duftstoffer, der nok skal få vækket de træge predatorer.

Softbaiten har til hensigt at imitere en sky fødefisk – den mindste på 5,6 cm er dedikeret til aborrer mens den større version på 9,1 cm, er velegnet til både aborrer, sandart og gedder. Findes i 8 farvekombinationer.

Se 4Street kataloget her:

Alt til grejboksen

URBAN grejboksen indeholder lidt usædvanlige ting, f.eks. 4street PREDA FLAV som er attraktor-spray i forskellige dufte, målrettet hårdt fiskede områder hvor der skal lidt ekstra til at overliste de sky preadtorer

Hvad enten du er ombord i båden eller står på havnekajen, så er det en stor hjælp at have dit grej indenfor rækkevidde
4street er målrettet de savtakkede predatorer
Specielt til aborre-fiskeriet har 4street en masse at byde på

Langdistance-fiskeri

Har du brug for at folde fiskevingerne ud og blæse din agn ud på de lange distancer, kan du række ud efter 4street chatter-baitsene – chatterbaits er velkendte i bass-fiskeriet, hvor den frontmonterede metal-plade er vinklet således at der fremkommer et stort vandpres på pladen – og et deraf larmende undervandsrabalder. Kan fiskes både med og uden monteret softbait – monterer du et gummidyr, forøges vandpresset i indspinningen.

LÆS OGSÅ:
Effektive crankbaits til efteråret

One thought on “4street – nyt URBAN predator-brand

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.