VK Salmon3 Flasher - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

VK Salmon3 Flasher

En ny spændende flasher fra velrenommerede VK har set dagens lys. Der er ingen grund til at fordybe sig i gættekonkurrence og kompliceret navngivning – flasheren har blot fået navnet VK Salmon3 Flasher og navnet falder fint i tråd med navnene på de andre populære flashere fra VK.

Flasheren er i eet stykke og findes i to størrelser 16 og 20 cm. Bredderne på flasherne er på det bredeste sted 82 og 62 mm og er ligesom den todelte VK Salmon2 flasher udstyret med en langsgående køl. VK Salmon3 har en let krummet facon og findes i 29 forskellige farvevarianter

Flasheren er udstyret med en langsgående køl og har 5 forskellige farver på bagsiden: Chart, Gold, UV, Chrome og Clear

Flere indstillinger af gangen

Flasheren har flere indstilinger, hvor det er muligt at ændre dens gang til at cirkulere mere eller mindre. Instruktionen er trykt på flasherens emballage, hvor det også er muligt at se hvilken længde man kan anvende fra flasheren og til sin agn. Det er derfor en rigtig god ide at gemme denne og den er da heldigvis heller ikke større end den kan ligge i grejboksen.

Flasheren kan anvendes med flere indstillinger og den leveres med instruktion der er trykt som en del af emballagen
Flasheren har flere huller der kan anvendes til at ændre på dens gang, hvor den kan lavere større eller mindre rul

LÆS OGSÅ:
Maaaange laks og flere på +20kg !!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.