Kajak-fisker fighter rekord-marlin over 6 timer og slæbes 13 sømil til havs - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Kajak-fisker fighter rekord-marlin over 6 timer og slæbes 13 sømil til havs

En kajakfisker har i den forgangne uge fightet det som nogle betegner som en uofficiel verdensrekord i Black Marlin fanget fra kajak, og da fighen var forbi havde den store marlin slæbt ham ikke mindre end 13 sømil væk fra kysten.

Adam fra Los Buzos Resort, der er en kajakfiskedestination ved Stillehavskysten sydvest for Panama City, kaldte det en “episk oplevelse.” Efter en 4-timers, 37 minutters kamp, ​​kæmpede han marlinen tæt nok til at få fat i det 15-fods forfang og overgav stangen over til Robert Field på en båd for at sikre, at marlinen levede.

”Vi besluttede at overføre stangen til båden for at redde marlinens liv,” forklarede Field til USA Today / For The Win Outdoors. ”Marlin er berygtet for at kæmpe så hårdt og så længe, ​​at de dør af udmattelse. Det er ret almindeligt at det sker, selv når lystfiskeren agter at frigive fisken uskadet

”Fra en kajak kunne Adam simpelthen ikke fysisk lægge nok pres på marlinen til at forkorte kampen, og vi vidste, at hvis han fortsatte fra kajakken, ville kampen trække i flere timer længere, og fiskens chance for at overleve ville falde. Vi forventede ikke, at det skulle tage mig yderligere 90 minutter i båden for at bringe hende op. ”

Hele slaget varede 6 timer, 12 minutter før marlinen var tæt nok på båden til at skære den løs.

En af de bedste dele ved fighten er, at Robert Field, der hver uge producerer nye fiskeepisoder til sin YouTube-kanal kaldet YakFish TV, fangede det hele på video og offentliggjorde det tirsdag, denne uge.

LÆS OGSÅ:
Styrket nordisk tun-projekt Hele 80 tun skal mærkes!

Fotos: Robert Field, YakFish TV.

One thought on “Kajak-fisker fighter rekord-marlin over 6 timer og slæbes 13 sømil til havs

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.