Axopar – tag på fisketur med stil - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Axopar – tag på fisketur med stil

LÆS IKKE DETTE hvis du holder af at komme lidt anonymt frem til fiskepladserne og egentlig holder af at din glasfiberbåd falder lidt i med de andre både i havnen – Der er nemligt meldt blære-fiskebåd fra hylde 1 når vi ser nærmere på Axopar’s vilde serie af både, der nok kan få flere til at investere kraftigt i lotto-kuponer eller at bede børnene tage lidt flere fritidsjobs

Stor succes for Axopar med 2.200 solgte både

Med flere end 2.200 solgte både i mere end 70 lande er der allerede meldt om begejstring hos finske Axopar, der med sit innovative design har fundet smilet frem hos en lang række af købere. Modellerne findes allerede fra 24′ og ser du efter både med kabine er den mindste model 28′ og altså ikke langt fra de store trollingbåde man ser i Skandinavien

Et skrogdesign der indbyder til masser af fart og med gode sejlegenskaber er en del af Axopar’s succes. Her er det en T-Top version der strækker ben
Der er masser af plads i kabinen på den 37 fods udgave og lækker sofa
God 360 graders udsigt og en velindrettet styreplads
37 fods Cabin-udgave med Twinmonterede Mercury-er på hækken. Den fås også i hvid, men regn ikke med at opmærksomheden forsvinder af den grund

Særlige Brabus-versioner

Mange kender Brabus fra deres seriøse tuning af Mercedes og de har også kastet sig over Axopar’s både og givet dem et seriøst løft. Her er et review af Brabus Marine Shadow 900 der er baseret på en 37′ udgave af Axopar

Düsseldorf Boot 2020

Der var stil over afsløringen af Axopar’s både på dette års Boot show i Düsseldorf – se med i video-en herunder da de afslørede deres både og nyheder

Priser

Priserne starter for de mindste åbne modeller på 225.000 DKK og løber op i ca 700.000 for den største af de 37′ XC modeller med kabine

Hvis du syntes Brabus-modellerne er fede, så kan du slippe med 1,2 millioner DKK for Brabus 500, hvorimod du skal slippe ca. 3 millioner DKK for en Brabus 900, men så leveres den også med en skrogfinish, hvor det har taget 6 uger at gennemgå og polere skroget !

LÆS OGSÅ:
Lydsignaler til søs kan gøre en forskel i tåge
Brabus 900 når de 900 HK slippes løs. Bemærk skrogets innovative design

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.