Hold dig varm under dragten med Deerhunter - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Hold dig varm under dragten med Deerhunter

Deerhunter Oslo – vatteret jakke og buks

Vi har haft glæde af at teste Deerhunter’s nye inderbeklædning – Deerhunter Oslo. Serien består af en vatteret jakke og buks. Sættet egner sig fortræffeligt som mellemlag under tørdragten eller flydedragten. Vi ser dette som et godt værn mod at fryse og der er flere andre gode match til bådfiskeren, der har brug for et mellemlag i god kvalitet.

Det vatterede materiale kombineret med stretch-områder giver komfort og varme

Strææææækbar komfort

Både jakke og buks er meget let at bære og stoffet under armene og i lænden sørger for flexibilitet og åndbarhed. Den er designet i et moderne kropsnært snit, der giver jakken en bedre isolerende funktion og gør at den ikke fylder så meget under dragten.

Det strækbare materiale gør sættet enormt komfortabelt at have på

En af de bedre egenskaber ved tøjet er bestemt også, at det indeholder strækbare områder og det kan mærkes når man har det på, hvor du har fuld bevægelighed når der skal fiskes eller du skal bevæge dig. Her er der ingen irriterende stive sømme eller materialer der irriterer, hvilket også er det sidste man ønsker sig under en dragt i de kolde måneder.

Deerhunter Oslo er et supergodt sæt, der nærmest er som lavet til at bære under en flyde- eller tørdragt. Bemærk huller til tommelfingre og fødder, der gør at sættet ikke kravler op, når du tager tørdragten på

Der er flere gode ting og plusser som vi finder på dette sæt fra Deerhunter:

  • Forlommer der kan indeholde ting som telefon, nøgler og lignende der skal beskyttes og holdes tør
  • Sættet er let og dejlig varmt
  • Jakken kan bruges for sig selv, når du er i havn eller til fritid
  • Huller til tommelfingre i jakken og hælstropper gør at jakke og buks bliver på plads, når tørdragten skal tages på – en lille detalje med et kæmpe plus, du vil sætte pris på resten af dagen når dit tøj sidder ordentligt !
  • Inderkraven i jakken er foret med fleece og den er så tilpas tyk at den ikke generer ved brug af tørdragt og dennes halsmanchet
  • Fantastisk strækbart valg af materialer giver ultimativ komfort
LÆS OGSÅ:
Tag børnene med i småbåden

Sættet fra Deerhunter har en perfekt pasform og er et godt match til brug sammen med tørdragt eller flydedragt

Deer-Tex® isolerer

En af de væsentligste årsager til at Deerhunter Oslo holder på varmen er at sættet er forsynet med en 3-lags vattering lavet af fibre, som er smeltet ved lav varme. Den unikke struktur giver en ekstraordinær blødhed. Deer-Tex® Temp opsamler kropsvarmen, og overfladematerialet bevirker, at varmen indkapsles i lagene og derved isolerer og giver masser af kropsvarme.

Gode ærmer med huller til tommelfingrene giver varme til hænderne og ikke mindst så undgår man at ærmerne kravler op, når man skal iføre sig sit yderlag

Størrelser

Tøjet er almindelig i størrelse. Vi afprøver to forskellige størrelser og modellen der vejer 83 kg og er 183 cm høj skal have en Large. Der er ingen grund til at tage hensyn til ekstra plads, da stoffet blot strækker sig og man jo maksimalt har et tyndt inderlag under. Især ærmelængden er fin i forhold til størrelsen, da de er lidt længere end standard på grund af huller til tommelfingrene.

Modellen her er 183 cm høj og vejer 83 kg og bruger en størrelse L. Bemærk lynlås-overfaldet på den dejlig høje krave – her er der ikke noget der kradser !

Hvis Deerhunter Oslo skal have en plads i garderoben, kan du finde deres nærmeste forhandler HER

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.