Dette er de nominerede som Årets bedste Entrylevel-båd - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Dette er de nominerede som Årets bedste Entrylevel-båd

Til den største motorbådpris i Europa har de 18 jurymedlemmer fra 15 europæiske lande og USA gennemført omfattende bådtest gennem de sidste tolv måneder i mere end et dusin lande.

Vi tager et kig på de nominerede i kategorien Årets Entrylevel-båd

Mange bådvarianter baseret på det samme skrog…det er den måde som nye bådmodeller går på i masseproduktion i dag. Og det er også tydeligt i de bedste både til begyndere, der har nået til 2019’s Best of Boats Awards.

Alle fire modeller som er nomineret som årets bedste entrylevel-båd er tilgængelige som åbne og lukkede versioner og årsagen er ret enkel – ved at bevare det identiske skrog til flere modeller, behøver fabrikanterne ikke at udvikle et nyt skrog pr. bådvariant.

Dette betyder færre produktionsomkostninger > attraktive priser for forbrugerne > større fodaftryk i markedet > flere markedsandele

I alt 22 nye bådmodeller er kvalificeret som finalister til Best of Boats Award 2019. Præmieceremonien med internationale gæster og repræsentanter for værfterne finder sted torsdag (21. november 2019) på Boot & Fun Berlin – har du lyst til at kigge nærmere på bådene, så har vi anført hvor henne på messen at du kan se bådene.

En båd til det hele

Bayliner VR6 fås i Bowrider og Cuddy versioner, motoriseret med påhængsmotor eller indbygget Z-drev. Valget af varianter i det kendte prisgunstige amerikanske brand med produktion i Polen er så stort. I Bowrider-versionen, der er åben foran, er VR 6 en pæn båd til dagsture, picnic og aktiv vandsport.

Som Cuddy-type tilbyder Bayliner soveplads til 2 + 2 personer, så det er en oplagt båd til weekenderne på vandet med familien. Den mindre version Bayliner VR 5 kan ses på Boot & Fun Berlin 2019 i hal 1.2 på stand 100.

LÆS OGSÅ:
Innovativ og praktisk rengøring i båden
Bayliner VR6

En dagbåd til syv

Det faktum, at Quicksilver 675 Activ er på listen over Best of Boats-finalister for 2019, taler sit tydelig sprog for hvor nøjagtigt at at Quicksilver, der hører til Brunswick Group, bygger både til entry-level segmentet. Med hensyn til det segment, hvor denne båd er placeret, er Quicksilver 675 Activ en bundsolid og veludstyret dagsbåd

Med maksimalt syv passagerer ombord opfylder den seks og en halv meter lange båd, der er bygget i Polen, alle kravene til en fremragende dagscruiser. 675 Activ fås som en åben bowrider og i cruiser-versionen med en lille kabine. Den mindre Quicksilver Activ 555 i BR-versionen udstilles i Berlin i den nye Hall Hub 27 ved Booth 340.

Quicksilver Aktiv 675

Tigeren er løs

Det finske værft Silver Boats er nomineret med Silver Tiger, som er den mindste model i deres Z-serie. Den første fiberglasbåd fra Silver Boats i Finland bruger det ultraøkonomiske skrogkoncept fra det svenske ingeniørteam Petestep. Sammen med båddesignet fra Eker Design fra Norge er Silver Tiger et ægte skandinavisk samarbejde.

Silver Tigers skrog har en helt ny form. Mens i andre skrog kører Gleitstringer parallelt med kølretningen, bruger Petestep såkaldte “deflektorer”. Så vandet ledes bagud og ikke som på andre både skubbet til side som normalt. Dette har adskillige positive effekter: skroget løfter hurtigere fra vandet og kommer tidligere til at plane. Ifølge producenten er det således muligt at spare op til 35% mindre brændstof.

Begge modelvarianter, Silver Tiger BRz og DCz, kan ses på Booth & Fun Berlin i Hall 1.2, stand 120.

Silver Tiger

Alu for familien

V-Boats Voyager 700 Open af ​​det russiske brand V-Boats er en robust, fuldstændig fremstillet af aluminiumbåd i skandinavisk stil. Det er designet til dagsture eller båd til-fra arbejde, som jo er meget almindeligt længere mod nord.

LÆS OGSÅ:
EVA teak i båden - sådan gør du

Udførelsen af ​​skroget er meget robust. Materiale og produktion med sømme svejset på begge sider skal sikre en lang levetid, selv under de hårdeste forhold og forhold. Producenten bruger udelukkende aluminium af højkvalitetslegeringer i klassen EN-AW-5083, AlMg4,5. Dette materiale betragtes som særligt saltvands- og korrosionsbestandigt.

På Boot & Fun Berlin 2019 kan V-Boats Voyager 700 Open ses i hall 6.2a på stand 100.

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.