Trolling Master udsolgt på 1,5 time! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Trolling Master udsolgt på 1,5 time!

Der har været gang i tasterne fra morgenstunden, hvor trollingfiskere fra hele verden har været i kamp for at sikre sig de eftertragtede 420 pladser til næste års Trollingmaster.

Allerede 1,5 time efter åbning for tilmeldinger kl. 09.00, er alle 370 pladser i Tejn og de 50 pladser i Allinge, booket og derfor kan Trolling Master Bornholm 2020 nu melde udsolgt

Det koster det at deltage:

Tilmeldingsgebyr: 800 DKK pr. båd inkl. skipper. 200 DKK pr. besætningsmedlem ud over skipper

Præmier:

Største fisk: Vinder er den person, der har fanget den største laks målt i kilo urenset fisk. Præmierne: 1. 100.000 DKK 2. 50.000 DKK 3. 22.000 DKK

Bedste båd hele konkurrencen: Alle laks fanget i konkurrenceperioden over konkurrencens mindstemål på 80 cm tæller med – bemærk dog, at der kun kan indvejes max. 4 fisk pr. båd pr. dag. Pointregler: 10 point pr. fisk. 10 point pr. kilo. En laks på 7,8 kg giver således 88 point. I tilfælde af pointlighed vinder den båd, der har fanget det største antal fisk. Er der også lighed i antal fisk, vinder den båd, der har fanget den største fisk.

Præmie: 1. 40.000 DKK Præmien udbetales til skipper, der skal oplyse cpr.nr. (danske deltagere) eller navn, adresse og Trolling Master Bornholm 2020 regler . fødselsdato (udenlandske deltagere). Bedste båd får hver aften udleveret et grønt flag, som skal monteres på båden. 3. Bedste båd på hver konkurrencedag: Alle laks fanget på dagen over konkurrencens mindstemål på 80 cm tæller med – bemærk dog, at der kun kan indvejes max. 4 fisk pr. båd pr. dag. Pointregler: 10 point pr. fisk. 10 point pr. kilo. En laks på 7,8 kg giver således 88 point. I tilfælde af pointlighed vinder den båd, der har fanget det største antal fisk. Er der også lighed i antal fisk, vinder den båd, der har fanget den største fisk. Præmie: 1. 4.000 DKK 2. 2.000 DKK

LÆS OGSÅ:
Trolling Master Bornholm 2022 gennemføres med nyt regelsæt

Største fisk på hver konkurrencedag: Vinder af dagspræmien er de to største laks målt i kilo urenset fisk. Præmie: De to største fisk hver dag: 1. 5.000 DKK 2. 2.500 DKK I denne konkurrence deltager kun fisk, der i løbet af dagen er blevet anmeldt til konkurrenceledelsen. Samlet præmiesum kontant: 266.000 DKK

Regler:

http://www.tv2bornholm.dk/media/124298/trolling_master_bornholm_2020_finale_dk.pdf

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.