Vind lækker iPad og bliv klog på sikkerhed til søs - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Vind lækker iPad og bliv klog på sikkerhed til søs

SejlSikkert har brug for din hjælp

SejlSikkert-projektet står bag det forbilledlige arbejde om at skabe sikkerhed til søs og især at forbedre og højne sikkerhedskulturen på vandet og forhindre ulykker. Dette gøres blandt andet i et landsdækkende netværk af mere end 500 frivillige lokale ambassadører, sikkerhedsinstruktører og butiksambassadører. Projektet drives af af Søsportens Sikkerhedsråd og TrygFonden, hvor de med gode råd og vejledning skal medvirke til at højne sikkerhedskulturen på vandet og forhindre ulykker.  

Landets mange SejlSikkert-ambassadører bidrager hver dag til bedre sikkerhed til søs – Støt op om kampagnen ved at deltage i en kort undersøgelse

For at styrke SejlSikkert-indsatsen er det afgørende at indsamle viden om sejlernes og fiskernes sikkerhedsvaner på vandet. I samarbejde med Als Research gennemføres der derfor en landsdækkende undersøgelse, som alle fiskere, sejlere og øvrige, som færdes på vandet opfordres til at deltage i. Det tager kun 7 minutter, og der trækkes lod om 1 iPad og flere redningveste blandt deltagerne.

Sådan deltager du og bliver klogere på sejlads og sikkerhed

Undersøgelsen tager blot nogle få minutter, hvor du skal svare på enkelte spørgsmål om sikkerhed og din færden på havet. Undersøgelsen indeholder også flere elementer, hvor du bliver væsentlig klogere som sejler og småbådsejer.

Klik her: Undersøgelse hvor du bidrager til mere sikkerhed på vandet

LÆS OGSÅ:
Spinlock Alto - opdrift i bæltet

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.