Succesfuld jagt-, fiskeri- og outdoorfestival - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Succesfuld jagt-, fiskeri- og outdoorfestival

I underkanten af 20.000 outdoor-interesserede har i den forgangne weekend lagt vejen forbi Korinth på Fyn – her har friluftfestivallen Brahetrolleborg Game Fair tiltrukket danske og udenlandske udstillere og besøgende og stablet en mildest talt imponerende event på benene.

Konceptet med Game Fair er kendt fra engelske godser, hvor den slags event trækker hundredetusindvis af gæster. Der er ikke nogen tvivl om, at Brahetrolleborgs version har potentialet til at vokse sig meget større – alle større brands indenfor jagtverdenen var til stede og på lystfiskeri- og bådområderne er den velorganiserede festival et upcoming mødested for opså det maritime Danmark.

150 hektar spreder festivallen sig over, programmet bød på aktiviteter, blandt andet grej-demoer, fiskeforedrag, grej-skydekonkurrencer og pladskrævende opvisninger som hundeopvisninger, skydeshows, bueskytter til hesteryg og opvisning med jagtfalke og andre rovfulge. Derudover omkring 140 stande med udstyr, rejser, mad og drikke.

Frilufts-festivallen afholdes næste gang i 2021 og arrangørerne med Godsejer Catharina Reventlow-Mourier og hendes team i spidsen, har et længere sigte med festivallen og med opfyldelsen af både besøgsmålsætning og antal udstillere – så er kimen lagt til en fortsat gunstig udvikling frem imod næste Game Fair.

Selvom næste Game Fair afholdes i 2021, vil du med fordel kunne følge Game Fair på facebook, således at du kan følge med i tilblivelsen af næste Game Fair.

Game Fair: Konceptet rummer aktiviteter for alle friluftsinteresserede i alle aldre og aktiviteterne er mangfoldige herunder specielle tiltag for børn og voksne. Der er et stort interessesammenfald hos fiskeri, jagt og outdoor-interesserede og da denne målgruppe er karakteriseret ved at have et vist rådighedsbeløb, tiltrækker Game Fair mange store brands og udstillere.

På Game Fair var der mange konkrete tips & tricks til lystfiskerfolket – her har vi Claus Eklundh Christensen fra boatfishing.dk foran kameraet for at fortælle om guidede fisketure.
Ved søen gav medeeksperten Victor B. Smidt masser af fif
For bådejerne var der masser af muligheder for at komme i nærkontakt med et stort udvalg af bådtrækkere – her Toyota Landcruiser 4×4 fra AT Biler
Med 140 udstillere var der masser af muligheder for finde gode tilbud indenfor beklædning og outdoor-udstyr
Ved søen var der fine muligheder for at afprøve fiskeudstyr
Ved søen var der muligheder for at kigge nærmere på Anderson Pontoons – her viser Henrik Leth og Lars Andersen produkterne frem
På kajak-siden var der rig mulighed for at få en grundig og ærlig snak om kajakker – her holder Dennis “Bombom” Skou fra BomBom Outdoors foredrag for kajakinteresserede

LÆS OGSÅ:
Se det spændende program til Dansk Brakvands Cup 2018!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.