Nemme tips til bedre fiskebilleder - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Nemme tips til bedre fiskebilleder

Selvom man ikke skal bruge billederne fra fisketuren til professionelt brug, så vil bedre billeder være medvirkende til at forøge glæden ved turen og timerne på vandet. Det er i princippet ligegyldigt om du slæber et fullframe kamera med eller du vælger at bruge mobiltelefonen – nogle enkle gode råd kan hjælpe dig til at få rigtigt gode billeder i kassen af drømmefisken, fiskekammeraten med en fin fisk eller blot et nærmest lykkeligt øjeblik på vandet.

Glem alt om dyre kameraer – flere af disse nemme tips vil kunne bruges af alle uanset udstyr og erfaring! Tag et kig på videoen og udvælg blot et par af de 15 tips så garanteres der for lidt bedre billeder af dine fangster !

Vi har fundet frem til justfishing.dk, hvor Søren Rajczyk gennem et stykke tid har produceret virkelig fine videoer og gennem sit virke som fotograf, har et særligt øje for et godt billede. I denne artikel viderebringer vi 15 udvalgte praktiske tips og du er mere end velkommen til at kigge med og adoptere netop det eller de tips, som du vil bruge.

Oversigt over de 15 tips fra filmen i nævnte rækkefølge

 1. Vælg den rette vinkel
 2. Justering af blænde
 3. Brug naturligt lys
 4. Vælg lav ISO
 5. Skån fisken
 6. Vælg din baggrund
 7. Skab din komposition
 8. Forberedelse
 9. Hjælp hinanden
 10. Action-skud
 11. Een fisk, 3 skud
 12. Rene linjer
 13. Beskyt dit udstyr
 14. Vælg fokus
 15. Editering
Justering af blænden til lavest muligt, vil få forgrunden til at træde tydeligt frem og baggrunden bliver blurry, hvilket giver billedet et professionelt præg. Foto: justfishing.dk
Justfishing.dk er på Youtube og du kan følge den glimrende kanal på dette link eller på banneret ovenfor.

Alle billeder er bragt med tilladelse fra justfishing.dk og må ikke kopieres eller videredistribueres uden særlig skriftlig tilladelse fra Justfishing.dk

LÆS OGSÅ:
Styr på blinkene - Rhino Pro Stow Box

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.