Nye elmotorer fra Garmin, Lowrance og Motorguide ! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Nye elmotorer fra Garmin, Lowrance og Motorguide !

ICAST 2019 er netop overstået og det er ikke helt uden grund at dette års event for alle producenterne, er benævnt som et elmotor-event, for ikke mindre end 3 helt nye produktlinjer fra produktområdet frontmonteret elmotor, så dagens lys.

Op til eventet, var der lækket flere interessante meldinger om at marine-elektronik-mastodonterne Garmin og Lowrance ville løfte sløret for deres nye satsninger og at Motorguide ville komme med deres Tour-serie. Ingen skuffelser !! alle elektronikinteresserede fik hvad de kom efter – konkurrencen til Minn Kota er i den grad intensiveret. Alle produkter frigøres til salg i sen-efteråret 2019.

FLW har været forbi på ICAST – se deres quickview her:

På Smaabaadsnyt tager vi i den nærmeste tid et deepdive i nogle af de specifikke modeller, men vil ikke snyde jer for et kortfattet flyvetur henover de nye børn i klassen.

Garmin Force

Stærk og kraftfuld 24V og 36V system fra kæmpebrandet. Brushless motor, der betyder færre ting der kan gå i stykker, fuld integration med instrumenter, fed fjernbetjening, trådløs fodpedal og meget meget mere… Definitivt en signifikant spiller på elmotor-området. Ved først givne lejlighed tager vi et deepdive på denne spændende motor, der sandsynligvis får flere af mange danske Garmin entusiaster til at slikke sig om munden. De første meldinger fra objektive tests ser fine ud – vi vender tilbage til nyheden i en specifik artikel.

Prisindikationer på de 2 Garmin-modeller er vejledende fra 30.000. Læs mere om modellerne her

Lowrance Ghost

Endnu en elektronik-gigant tager kampen op med Minn Kota på verdensplan – har i en periode haft et indgående partnerskab med Motorguide, men går nye egne veje. Også her en brushless motor med integration til Lowrance-instrumenter, kombineret med en kablet fodpedal. Som den eneste motor på markedet, drejer hovedet ikke rundt, men udelukkende skaftet på motoren

Læs mere om Lowrance Ghost her – danske priser er ikke offentliggjorte men forventes at ligge +25000.

Motorguide Tour og Tour Pro

2 nye modeller med præcis GPS navigation, kabelstyret fodpedal og et kraftfuld Zero-G løftesystem, der gør det nemt et deployer og løfte din elmotor. Kan ligesom Motorguide Xi-serien integreres med Lowrance HDS Gen2/Elite-7 og nyere produkter. Kommer i en 82 og i en 109 punds udgave.

Den danske pris er foreløbig ukendt, mere information om Motorguide Tour / Tour Pro her

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.