Nye kræfter til Sørvær Gæstehus, Sørøya - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Nye kræfter til Sørvær Gæstehus, Sørøya

Sørvær Gæstehus har i mange år, været blandt et foretrukken lystfiskeparadis for mange nordiske og tyske lystfiskere, der har haft lyst til at komme i infight med kæmpe rødspætter, grove torsk og ikke mindst helleflyndere.

Sørvær er et ganske godt sted til grove torsk

Ralph Bengtsson er sammen med hustuen Carina, kendte i området og for at levere en ekstraordinær god service for gæsterne hos Sørvær Gæstehus.

Skal du prøve kræfter med en stor helleflynder, så er Sørøya stedet

Det er i weekenden annonceret at Daniel Lindblom og Anders Christensson har købt Sørvær Gæstehus og vil videreføre stedet med respekt for den gode kundeoplevelse og skarpe priser. For at lave en glidende overgang, vil Ralph Bengtsson være tilknyttet resten af 2019-sæsonen og derudover yde bistand på supervisor-basis.

Anders Christensson, Ralph Bengtsson og Daniel Lindblom

Det er ikke hvem som helst, der overtager det populære fiskested – Daniel og Anders er velkendte navne i det nordisk havfiskeri og konkurrencefiskeri gennem det succesfulde Team Navia, hvor de igennem flere år har været banebrydende i artsfiskeriet til havs.

Aluminiumsbåde ligger på rad og række… Det bør rykke i enhver havfisker for at vågne op til dette syn

Söröya er et af Norges lystfisker-paradis, og ikke mindst er kapitalfiskeriet helt i verdensklasse, herunder er har området gennem flere gange fostret verdensrekorder.

Søvær er ganske idyllisk beliggende

Vi ønsker Daniel og Anders held og lykke med overtagelsen og vil her på Smaabaadsnyt, løbende følge dem og deres gæsters fangster.

Har du lyst til at læse mere om Sørvær Gæstehus, så kan det ske her

LÆS OGSÅ:
Nye mindstemål og fredningstider træder i kraft idag - flere markante ændringer for bl.a. gedder og laks

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.