TUNGE laks fanget på tredjedagen af TMB2019 - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

TUNGE laks fanget på tredjedagen af TMB2019

Efter en fantastisk fangstdag igår torsdag med 512 indvejede laks, var der mange forhåbninger til fredagens fiskeri til årets Trolling Master. Torsdag blev der indvejet ikke mindre end 512 laks hvilket er flere end hvad der blev fanget gennem alle konkurrencedagene til sidste års Trolling Master.

Største laks var Morten Østergaards laks på 16,65 kilo og selvom det er for de fleste, er en drømmefisk – så er det i Trolling Master-regi en fisk der forventeligt bliver overgået i de kommende dage.

Morten Østergaard fra Team STABICRAFT Denmark havde indtil fredag fanget konkurrencens største laks, nemlig en flot laks på 16,65 kilo – Morten førte desuden team-konkurrencen sammen med resten af Team Stabicraft Denmark med Jacob Søholm som skipper

Selvom der var lovet tiltagende vind og bølger op til 1 meter, var der fine fiskebetingelser fra dagens begyndelse – her Sune Andersen fra Team Eastside Trolling med Kim Finne som skipper havde igen på tredjedagen held med at overliste laks. Det dygtige team lå efter andendagen på en fin 4. plads i teamkonkurrencen

Ved indvejningen i dag blev forventningerne i den grad indfriet, da der er blevet indvejet en række virkelig flotte fisk – der rykker en hel rundt på både den individuelle konkurrence (største fisk) og team-konkurrencen.

Erik B. Larsen fra Båd 236 jubler efter at vægten viser 19,46 kilo og Erik er nu fører af TMB2019. Til højre ses Mathias Jessen der fangede dagens 2. største laks på 17,44 kilo

Stillingen på tredjedagen:

Bedste team sammenlagt efter fredagens fiskeri:

Stor laks til både 236, Team Juliane fra Jægerspris

LÆS OGSÅ:
KlinteCup 2019 med fangstgaranti og god vejrudsigt

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.