Q-Paddler i nye størrelser - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Q-Paddler i nye størrelser

Tilbage i maj måned 2018, hørte vi første gang om det udvidede samarbejde mellem Quantum og Mann´s Baits, hvilket betød en større invasion af innovative soft- og hardbaits – med eet var et stort udvalg af endeagn fra overthere blevet tilgængeligt i Europa.

Og nu er der igen godt nyt – Q-Paddler blev introduceret i en 10 cm, 12 cm og 15 cm udgave og dækkede herigennem midterfeltet til både aborre, sandart og geddefiskeriet. Ny er der lavet 2 yderpunkter, nemlig Q-paddler i en 8 cm og i en 18 cm udgave.

Q-Paddler 18 cm fra Quantum er målrettet grovsandart og kapitalgedder

Quantums Q-Paddler er baseret på en naturlig og slank form med en flad rygsektion, der sikrer, at agnen kan svinge hurtigt. Det brede hoved garanterer perfekt hold på jiggen. Halen har paddle-form, kombineret med en fin vinkel, så den upåvirket af indspinningshastighed virker lokkende og viser altid sin flanke uden at vælte.


Q-Paddler findes i et stort utal farver

Q-Paddler familien er blevet udvidet med 2 familiemedlemmer, nemlig en 8 cm og 18 cm softbait

Nedenfor kan du se et par glimrende introduktionsvideoer for de nye Q-Paddlers!

LÆS OGSÅ:
Welcome to the StrikeZONE!

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.