Boat Show’s største nyheder – Jørgensen og Dahl - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Boat Show’s største nyheder – Jørgensen og Dahl

På Boat Show besøgte vi Jørgensen og Dahl der er importør af nogle af markedets stærkeste brands som Mercury, Mercruiser, Uttern, Linder, Quicksilver, Bayliner, Valiant, Smartliner og Motorguide

Mercury-motorer i alle størrelser fra muskuløse V8-ere og nedefter vakte stor interesse blandt de besøgende på standen hos Jørgensen og Dahl.

Vi fik dem til at fortælle om de spændende nyheder de havde medbragt på Boat Show i 5 forskellige filmklip som du kan se her:

Quicksilver 605 Pilothouse med Explorer-pakke

Ingen tvivl om at Quicksilver’s Pilothouse-serie allerede nu er et hit blandt mange småbådsejere hvor den har bevist sit værd som både en seriøs båd til familieturene og til alle typer fiskeri – se med her når Mads præsenterer nyt på netop disse modeller, der blandt andet har fået et nyt og råt design – tilpasset endnu mere til fiskeri eller til dem der bare foretrækker et mere råt look – du kan se meget mere om disse både her

Nye motorer med mere power og miljøvenlig teknologi

Mercury lancerer netop nu også to nye motorer på 15 og 20 HK med mere kraft og bundtræk end tidligere set – faktisk så meget at det langt overhaler totakt-teknologien. I de lidt mindre motorer kunne de præsentere en 5 HK gasdreven påhængsmotor, der med sin meget mindre udledning (30 gange mindre end en traditionel motor er særdeles miljøvenlig og med den smarte feature at du lige kan låne gasflasken fra havegrillen, når du skal på vandet eller omvendt.

Se med her når Mads og Søren præsenterer nye motorer fra Mercury – Blandt andet den miljøvenlige gasmotor og ny model i 15/20 HK

Jubilæums-motorer med nyt design

I de større motorer kunne de præsentere deres 175, 200 og 225 HK, der har gennemgået en større udviklingsproces – hele 600 millioner har Mercury anvendt på refreshe designet og skabe nye motorer til glæde for bådejere verden over.

LÆS OGSÅ:
Redningsflåder til småbåden

Følg med her når Søren gennemgår de vigtigste detaljer og gå ind på Mercury’s hjemmeside for at se mere her

Linder Arkip 530

Linder der har en særlig produktionsmetode til deres populære alu-både, hvor aluminiummet ekstruderes ud over en form, så man minimerer samlinger, har nu kreeret en storesøster til salgssuccess-en Arkip 460. Båden er spækket med lækkert standardudstyr som for eksempel kaleche, der på en meget gennemtænkt måde pakkes væk agter, så den ikke er i vejen under fiskeriet og meget hurtigt kan tages frem, når vejrforholdene er til det. Du finder mere information om de mange Linder-modeller her

Masser af gode detaljer på Linder Arkip 530 – og så er den spækket med udstyr og runder let de 40 Knob, da den er godkendt til hele 100 HK
Lækre detaljer på Linder med en mat-blå finish og gode muligheder for placering af stangholdere eller andet udstyr på de langsgående håndlister
Kalechen, der er standard, monteres med et snuptag og kan elegant pakkes væk agter, godt beskyttet i et lukaf og så er den helt af vejen, når den ikke bruges

Bayliner VR6 – Danmarkspremiere

“Man går aldrig galt i byen med en Bayliner motorbåd” og det er bestemt heller ikke tilfældet med den nye Bayliner VR6, der tilbyder masser af siddepladser til venner og familie og en ny innovativ kahytindretning, hvor der er plads til hele familien. Søren præsenterer her modellen der er en vaskeægte Danmarkspremiere. Du finder mere inspiration og viden om Bayliners både her

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.