Ny innovativ Flasher-Wallet fra Rhino Trolling - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Ny innovativ Flasher-Wallet fra Rhino Trolling

Flasher Wallet – skabt af trollingfiskere for trollingfiskere

Ofte kommer de bedste ideer fra fiskere der oplever behov under fiskeriet. John Thomsen fra Rhino Trolling Team fik ideen til en taske til opbevaring af flashere og sammen med Rhino, har han udviklet og fintunet denne til glæde for trollingfiskere i hele verden. Se med i videoen når han forklarer om fordelene …..og så får du også lige et par tips med til brug af deres nye flashere

John Thomsen forklarer hvordan du bruger den nye Flasher Wallet

Opbygning og størrelse

Wallet-en indeholder 8 rum, hvilket giver den en samlet udrullet længde på 118 cm og en bredde på 35cm. De 8 rum kan indeholde flashere med en længde på 32,5 cm og en højde på 13,5 cm. Til eksempel kan der være 2 stk K2 flashere i hver lomme eller 1 stk K1 Flasher.

Som John Thomsen forklarer er det vigtigt hurtigt at kunne pakke sine flashere ud, når der skal rigges stænger til og i særdeleshed også når der skal pakkes sammen, så de er klar til næste tur uden skader på forfangslinen eller den kunstagn der også kan opbevares sammen med flasheren i wallet-en.

John Thomsen, der selv er inkarneret trollingfisker, er manden bag ideen til den geniale Flasher-Wallet og den vil den glæde mange trollingfiskere, der ønsker bedre overblik og styr på sine flashere

Gennemtænkte materialer

Materialet er meshnet og klare ruder på forsiden, så det er let at få sig et overblik og vælge præcis den flasher, man tror på til sit fiskeri. Bagsiden er gennemtænkt og er fremstillet i net, således at man når man kommer hjem fra fisketuren kan skylle sine flashere i selve Wallet-en og derefter hænge eller lægge den til tørre. På den måde passer man godt på sit grej og så sparer man tid, når man om aftenen har nok at gøre med at pakke andre ting væk eller rigge båden af.

Flasher Wallet-en er forsynet med netmateriale på bagsiden – en virkelig smart detalje, når man kommer hjem og de fugtige flashere skal tørre.

Ophængsmuligheder

Øverst på Flasher Wallet er der monteret 2 nylonøjer, der kan anvendes til ophængning på båden. Hvis du bruger flere flashere og udskifter ofte i dit fiskeri er det en god ide at have den ophængt agter – tæt på den “arbejdsplads” hvor du rigger dine stænger til. Har du brug for anden ophængning er det også muligt at hænge den op i hanken eller selvfølgelig også at rulle den sammen og opbevare den i et stuverum.

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.