Boat Show’s største nyheder – Johs Thornam - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Boat Show’s største nyheder – Johs Thornam

DF150 var en af nyhederne der blev præsenteret på Boat Show og kunderne kan se frem til endnu større brændstofbesparelser på nyhederne DF150A og DF175A

På det netop overståede Boat Show præsenterede Suzuki to nye spændende modeller: DF175A og DF150A, der begge har opnået forbedret ydelse og brændstof-effektivitet ved at anvende avancerede teknologier såsom 2-trins gear reduktion, lean burn og semi-direkte luftindtag. Et ret spændende tiltag, hvor det er lykkedes Suzuki at reducere brændstofforbruget og samtidigt øge drejningsmomentet med op til 14% !! Motorerne fås selvfølgelig med trollingkontrol, der giver dig mulighed for at finjustere hastigheden ved de lave omdrejninger – en funktion alle sportsfiskere sætter pris på. Motorerne kommer desuden med Easy Start System og en ny overvågning af vand i brændstoffet, så du kan føle dig sikker, når du er langt fra land.

Er du bare en lille smule teknik- eller motorinteresseret, så var et kig forbi den “gennemsigtige” DF350A bestemt givet godt ud. Et imponerende kig til den fantastiske motor med DUAL-Prop systemet

Nye displays der giver kontrol og overblik

En anden nyhed er det nye multikfunktionsdisplay der kan fås i fire forskellige størrelser. Suzuki’s mål med dette nye tilbehør er at give den ultimative forbindelse mellem bådføreren og det omgivende miljø. Dette opnås gennem funktioner som kortplotter, radar, ekkolod og vejrinformation via en internetforbindelse. Derudover giver denne nye skærm sejleren adgang til alle Suzuki-motordata, så de nemt og hurtigt kan få et overblik over motorens ydeevne.

I modsætning til andre skærme på markedet, kan Suzukis nye multifunktionsdisplay indstilles til enten kun at vise motordata eller en kombination af motor- og miljøoplysninger.

Suzuki’s multiur kommer nu med indbygget trollingkontrol i uret. En løsning mange trollingfiskere vil hilse velkommen

Multifunktionsur – nu med indbygget trollingkontrol

Suzukis Multifunktionsur giver alle de motoroplysninger du har brug for, på et letlæseligt display. Uret kan betjenes enten med en digital eller analog udlæsning, og inkorporerer dag- og nat-tilstande. Individuelle elementer kan også forstørres yderligere, for at styrke brugervenlighed, funktionalitet og pålidelighed. Som noget helt nyt kommer trolling-kontrollen nu indbygget i multifunktions-uret, så du er fri for at gøre ekstra plads til denne i konsollen – smart !

LÆS OGSÅ:
Gummibåden som fiskejolle 1

SUZUKI DIAGNOSTIC SYSTEM APP

Det nye mobilsystem (SDS) fra Suzuki gør det muligt, at sende al den tekniske information din autoriserede Suzuki forhandler skal bruge, for at pleje din påhængsmotor hurtigt og effektivt.

Suzuki’s App forbinder din smartphone til din motor og du kan anvende denne til diagnose eller sende oplysninger direkte til din forhandler. På denne måde kan eventuelle problemer afhjælpes hurtigere og mere præcist

Din påhængsmotor konverterer dine motordata til i alt tre QR koder som vises på dit multifunktionsur. Med SDS mobil appen scannes QR koderne, og din motordata gemmes på din smartphone. Dataen kan derefter mailes til din lokale Suzuki forhandler direkte fra din telefon.

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.