Stor optimisme fra Biltema på Boat Show - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Stor optimisme fra Biltema på Boat Show

Biltema er med sine 11 varehuse fordelt over hele landet et af de største shoppingsteder for bådinteresserede. På Boat Show var der gode muligheder for at købe og prøve de mange udstillede produkter på deres stand, hvor der var rigeligt med grej for de båd-interesserede. Vi stoppede op en af de første messedage for at tage en temperaturmåling på messen og der var bestemt stor optimisme og smil på læben hos varehuschef Henrik Wind, der her beretter om en bred interesse for Biltema’s produkter:

MANGE nyheder og nyt forårskatalog

Som Henrik fortæller, da vi besøger ham, er der netop nu en brochure på gaden – med tilbud til alle landets bådinteresserede. Inden længe kommer forårskataloget, hvor der er masser af nyheder og som altid er det “til en skarp pris !” og med et serviceminded personale, der står klar til at hjælpe med at finde varerne. Du finder kataloget i butikkerne eller på Biltema’s hjemmeside her

Biltema’s brochure er på gaden netop nu, hvor du også finder en række særligt gode tilbud til bådfolket og inden længe kommer forårskataloget med en række helt nye produkter til bådejere


Nye varehuse på vej i Roskilde og Hjørring

Med mere end 19.000 varer i sortimentet er der nok at vælge imellem for landets forbrugere og med to varehuse på vej i Roskilde og Hjørring bliver det lettere for landets bådfolk at foretage indkøbene og finde det helt rigtige udstyr til jollen, sejlbåden eller lyst-yachten. Dit lokale Biltema varehus med information om åbningstider kan du finde her

Biltema’s store sortiment indenfor pleje og vedligeholdelse var nogle af de produkter der var stor opmærksomhed omkring på Boat Show 2019 og så er der flere varehuse på vej, så det bliver let at handle ind til båden.
Biltema’s lave priser giver dig mulighed for at opleve uforglemmelige timer på vandet med udstyret i orden.


LÆS OGSÅ:
Mød os på Boat Show - Hondashoppen

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.