Mød os på boatshow – Jørgensen & Dahl - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Mød os på boatshow – Jørgensen & Dahl

Lækre nyheder fra bl.a. Quicksilver, Uttern og Valiant

På messens største stand A1108 og med en beliggenhed midt i hal A finder du importøren Jørgensen & Dahl. På standen finder du et bredt udvalg af Quicksilver & Bayliner både, samt Uttern og Valiant. Søger du inspiration til en ny jolle eller gummibåd, finder du også lette alu-joller fra svenske Linder sammen med et bredt udvalg af gummibåd

Uttern laver kvalitet der bare holder – se hvad der kommer af spændende nyheder i 2019 på Jørgensen og Dahl’s stand.

Tag et smut forbi standen og se nyhederne fra blandt andet Quicksilver og Uttern – bl.a. denne super lækre 605 Pilothouse fra Quicksilver

Jørgensen og Dahl er importør af nogle af markedets stærkeste brands som Mercury, Mercruiser, Uttern, Linder, Quicksilver, Bayliner, Valiant og Motorguide

Motorer til alle bådtyper

Som altid drejer det sig ikke ”kun” om både hos Jørgensen & Dahl. På BOAT SHOW 2019 finder du alt hvad hjertet kan begære indenfor bådmotorer, der spænder fra Motorguide elmotorer til de velproportionerede og højtydende V6 & V8 motorer. Selv de kraftige indenbordsmotorer MerCruiser er der fundet plads til i år.

For de fartglade er der påhængsmotorer i mandestørrelse – tag forbi og se de imponerende V6 og V8 modeller – Alle besøgende på standen har mulighed for at vinde en spritny Mercury påhængsmotor, så mon ikke der er alle gode grunde til at slå et smut forbi ?

Jørgensen og Dahl har en af messens største stande – se deres placering på kortet herover

LÆS OGSÅ:
Mød os på Boat Show - Hondashoppen

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.