Mød os på Boat Show – Per “Verona” - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Mød os på Boat Show – Per “Verona”

Per er udover hans gode guidning kendt af flere trollingfiskere, for også at drive Bornholms bedste pensionat “Verona” sammen med sin hustru Bettina. Fiskeriet drives mest fra de bornholmske havne, men han fisker også en del fra Sverige. Både fra Simrishamn, Kåseberg, Grislehamn og Häsleö, ligesom han hver år guider kunder i farvandet ved Lofoten. En imponerende log på mere end 50.000 sømil kan vises frem og han har således også deltaget aktivt i det danske tunfiskeri.

per
Per har igennem de sidste 10 år sejlet knap 50.000 sømil, 1,5 gang rundt om Jorden. Her er han i sin Proliner Walkaround ved Lofoten med glade kunder

Guiding under trygge forhold

Per Sjøstrøm driver Wildwater guidevirksomheden og det betyder at du får guiding under ordnede forhold, når du drager ud. Båden er en imponerende 29 fods Bayliner Trophy 2902 med 2 X 250 Mercury Verado. Båden er synet og godkendt af Søfartsstyrelsen og spækket med sikkerhedsudstyr og sammen med Per’s årelange erfaring i at sejle, er man på bedste vis sikret og kan føle sig tryg ombord.

Per Sjøstrøm er guiding under ordentlige forhold i verdens bedste laksevand omkring Bornholm og med det bedste udstyr fra Abu, Garmin og Ismo – Hvad mere kan man ønske sig ?

Stor succes med trolling-kurser

En anden stor succes hos Wildwater guiderne er deres “trollingskole”, hvor de lærer trollingfiskere fra hele Norden at fiske mere effektiv og få nye tricks til deres fiskeri, med for eksempel agn.

Godt humør, store laks og gode oplevelser på vandet, hvor kundens behov er i centrum, har været Per Sjøstrøm’s varemærke i de mange år han har drevet guidevirksomhed

Foredrag og konkurrence på Boat Show i samarbejde med Hondashoppen

Per Sjøstrøm er aktiv foredragsholder på Boat Show og sammen med Hondashoppen står han også bag en af de store Boat Show konkurrencer hvor du kan vinde Fiskegrej, Elektronik, påhængsmotorer, sikkerhedsudstyr, Trolling ture, og meget meget mere. For + 115.000,-
Alle præmier fremvises på stand E-4015 og kan ses, røres og savles på efter aftale.

Konkurrencen er styret af Per Sjøstrøm & Peter Stick fra Honda Shoppen, der begge er er begge inkarnerede lyst- og småbådsfiskere, og brænder for alt, der bare lugter en lille smule af fisk, men de brænder endnu mere for at videregive fiskeglæde.

LÆS OGSÅ:
Oplev vandtætte droner på Boat Show

Derfor har de to i samarbejde med sponsorer og deres samarbejdspartnere lavet en stor fiske/kaste konkurrence for at støtte op, samt slå et slag for småbådsfiskeriet.

Sådan deltager du !

Du skal en tur forbi Boat Show og besøge Verona/WildWaters stand i hal. E-4015. Der vil du få yderligere informationer vedr. konkurrencen.

Regler..
Alt du skal gøre for at vinde en af de mange præmier er at:

1. Finde et kastekort på en af de udvalgte stande på messen. ( Der er 10. stande på messen som uddeler kastekort )
2. Ramme plet/Bulls eyes på kaste banen ( kaste duppen skal igennem hullet )
3. Max 2. kast pr. person pr. kort. Maks. 5. kort. pr. dag. Maks en præmie pr. person Pr dag.
4. Min. 18. år. for at deltage. Alle under 18 skal ledsages af en voksen.
5. Når du har ramt plet, trækker du selv din præmie. ( Hver præmie nedfældes på skrift i en forseglet konvolut, de 20. forskellige konvolutter lægges i en kasse)

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.