Mød os på Boat Show – Johs Thornam - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Mød os på Boat Show – Johs Thornam

Markedets førende brands

Johs. Thornam A/S står bag sikre brands som Yanmar, Gori propeller og ikke mindst Suzuki, hvor de siden 1984 været importør og glædet tusindvis af bådejere i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Nye Suzuki motorer DF150A og DF175A

DF175A og DF150A har begge opnået forbedret ydelse og brændstofeffektivitet ved at anvende avancerede teknologier såsom 2-trins gear reduktion, lean burn og semi-direkte luftindtag. Kom og hør nærmere om motorerne og hvordan det er lykkedes Suzuki at reducere brændstofforbruget og samtidigt øge drejningsmomentet med op til 14% !! Motorerne fås selvfølgelig med trollingkontrol, der giver dig mulighed for at finjustere hastigheden ved de lave omdrejninger – en funktion alle sportsfiskere sætter pris på. Motorerne kommer desuden med Easy Start System og en ny overvågning af vand i brændstoffet, så du kan føle dig sikker, når du er langt fra land.

DF150A og DF175A er nye motorer i Suzuki’s populære inline serie – En størrelse der er vældig populær og appelerer til både familieliv, sportsfiskeri og vandsport

For de fartglade og kvalitetsbevidste

Hvis interessen er store motorer så kom og hør om de nye DF325A og DF350A som er Suzuki’s kraftigste modeller med innovativ teknologi som duo-prop og dobbelt brændstofindsprøjtning. Tilsammen med andre og afprøvede Suzuki-teknologier som offset drivaksel, selvjusterende timingkæde og variabel ventilstyring placerer det Suzuki helt i top på verdensmarkedet for påhængsmotorer.

En imponerende V6 blok med dobbelt indsprøjtning overfører muskelkrafterne til Duo-Prop propellerne
Suzuki DF350A og 325A har det fantastiske Duo-Prop der roterer modsat hinanden og giver et langt bedre grip i vandet og en bedre styring af båden
Du finder Johs Thornam i hal A – Kom og se hvordan din nye motor ser ud

LÆS OGSÅ:
Mød os på boatshow - Jørgensen & Dahl

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.