Soft Finny – gummiløje med gode egenskaber - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Soft Finny – gummiløje med gode egenskaber

Soft Finny

Soft Finny er en ny og meget realistisk gummi-løje fra Rhino. Længden er 135 mm. Finishen er superflot og gummiet er i high-quality, som vil modstå de fleste drøje hug fra laksen eller timelange snurreture efter flashere. En særlig god feature er at der indeni Soft Finny er indstøbt en plade, der gør at man kan give den en krumning der får den til at gå helt særligt i visse typer af agnhoveder

Soft Finny kan anvendes sammen med flashere eller monteret i et agnhoved. Bemærk at Soft Finny er bøjet ved hjælp af den indstøbte plade, så man kan give den den helt rigtige gang i vandet, når den anvendes uden flasher

Få den rigtige gang på agnen

Ingen kan være i tvivl om at det er vigtigt at få den helt rigtige gang på sin agn og mange fiskere bruger meget tid på at tune til den helt rigtige gang. Soft Finny gør det lidt lettere og den indstøbte bøjelige plade er med til at den holder sin form. Soft Finny passer i et Rhino agnhoved størrelse Small

De to forskellige farvevarianter vist med og uden agnhoved

Gode detaljer

Størrelsesmæssigt og på udseendet kommer Soft Finny meget tæt på en rigtig løje og eliminerer problemer med at anskaffe agnfisk. Soft Finny er fyldt med gode detaljer, som en glinsende overflade og realistiske øjne i en god kvalitet – her kommer vi meget tæt på den rigtige vare.

Se Soft Finny helt tæt på i dette klip
Fantastisk lighed mellem en rigtig løje og Soft Finny – lækre detaljer med holdbare øjne.
Vi har testet Soft Finny sammen med flasher – bemærk de små fine vibrationer der er fra halen
Sven Kallweit med fin laks på Soft Finny

LÆS OGSÅ:
10 ting du ikke kan undvære på fisketuren

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.