Flotte geddeagn fra Jackson

Vinteren er så småt ved at indtræffe og i jagten på geddeagn, der fisker godt ved lav hastighed, har vi stillet skarpt på tyske Jackson.

Den succesfulde tyske fiskegrej-producent og distributør, Cebbra Fishing International, har igennem de seneste år udvidet sin produktportefølje med tilføjelse af endeagn fra forskellige andre virksomheder – senest overtog de i 2016 Sakura og Biwaa således at de i dag repræsenterer et fuld sortiment i rovfiske-artikler herunder også virksomhedens “egne” brands Jackson, Rooster og den populære Flexonit-wire.

Vi er blevet anbefalet at prøve Jackson-mærket til grovgedderne og vi er ganske imponerede over kvaliteten i både gummi og udformning af endeagnene.

DSC09063
Jackson The Active Flanker er en veludført geddeagn, der også i closeup tager sig godt ud

DSC09071-2

DSC08891
Jackson The Active Flanker i farven “Hot Pike”

På grund af sin livlige form og den meget mobile Curl Tail svømmer Active Flanker meget aktivt gennem vandet og efterligner på mange måder en såret fødefisk. Vi tester agnen ved forskellige hastigheder og selv ved 0,5-0,6 knob opnås en ganske livlig gang .

 

DSC09176

En anden af Jacksons topmodeller er The Bug Fish, som findes i 4 forskellige størrelse nemlig 10, 15, 23 og 30 cm. Den naturlige kropsform på softbaitet er resultatet af en ny og speciel fremstillingsproces. Kombinationen af sprøjtning og håndstøbning muliggør en høj kvalitet i gummiblandingen samtidigt med masser af forfinede detaljer.

Afhængigt af sæson og vandforhold er det fornuftigt at anvende forskellige blyvægte. I de kolde årstider er en langsom agnbevægelse ofte nøglen til succes. Med et let blyhoved kan The Big Fish nemt fiskes i slowmotion. Den specielle haleform giver en attraktiv vibration på trods af lav hastighed. The Big Fish i de 3 største størrelser er oplagt til gedderne, mens at den mindste på 10cm er optimal til grovaborrerne.

LÆS OGSÅ:
En klassiker vender tilbage

DSC09151

Vi får hurtigt kontakt med et par fine gedder på test-turen – denne madamme tog The Active Flanker fisket uden direkte blybelastning men fisket på bottom bouncer belastet med 60 gram bly. På den måde kan du optimere den livlige gang ved at undgå at benytte jighovedet.

DSC09198

 

1
Klik for at se Jacksons samlede katalog
2
Jackson er meget mere end softbaits – de har bl.a. ganske fremragende stænger også

https://info-cebbra-de.cld.bz/Cebbra-Handlerkatalog-2019

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.