Boat Show 2019 med masser af nye tiltag for småbådsejerne og lystfiskere - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Boat Show 2019 med masser af nye tiltag for småbådsejerne og lystfiskere

Planlægningen forud for næste års Boat Show 2019 er i fuld gang, og selvom der er 3 måneder til – er det allerede nu klart at Danmarks største indendørs bådudstilling, vil rumme endnu flere innovative og nyskabende tiltag målrettet småbådsejere og småbådsfiskere.

freder.png
Hele det maritime Danmark vil i slutningen af februar og begyndelsen af marts være samlet i Fredericia, hvor MesseC for 28. gang arrangerer Boat Show.

Dedikeret område til småbådene i Hal E

Der har altid været småbåde med på Boat Show og der er fortsat masser af nyheder for småbådsfolket overalt på Boat Show, men som noget nyt skabes der et fokuseret område for praktisk fiskeri, hvor du som besøgende kan se fuldt tilriggede trollingbåde, få indblik i de allernyeste grejnyheder eller se toptunede aluminiumsbåde.

 

oversigt.png
Haloversigt Boat Show 2019 – i Hal E vil en markant andel af hallen være dedikeret til småbåde, herunder eksempelvis trolling, marine-elektronik samt en lang række konkurrencer for alle besøgende.

Kim_Finne.png

Der er masser af praktiske tips og tricks på Boat Show – du kan bl.a. møde Kim Finne fra Eastside Trolling.

LÆS OGSÅ:
Trollingguidernes bedste tips 2 - Eastside Trolling

 

 

Per Verona.png
Per Sjøstrøm, Wild Water Fishing er også på Boat Show i 2019 – mød ham i Hal E i det nye Småbådsområde

 

LÆS OGSÅ:
Trollingguidernes bedste tips 3 - Per Sjøstrøm, Wildwater Fishing

Af andre udstillere i området kan bl.a. nævnes Effektlageret, Navisco, Garmin Nordic, Lowrance, Team Biilmann, AluBoat, GeMi Boats m.fl. men også en række småbådsfiskeklubber såsom Foreningen af Småbådsgruppen, Fyns Småbådsfiskeklub og Jysk Småbådsfiskeklub og så naturligvis Småbådsnyt….

20170806_160137.jpg
Der vil være masser af marine-elektonik i småbådsområdet, hvor du kan komme i indfight med elektronik-eksperterne. Arkiv-billede: Kent Morel med Simrad-installation.

småbådsgruppen.jpeg

Det er netop det uformelle møde blandt lystfiskere og småbådsejere, som ønskes fremmet i det nye småbådsområde – her bliver rig mulighed for inspiration samt god sparring. Arkivbillede fra Småbådsgruppen

Udvidede åbningstider!

7 intense dage med 44 timers rendyrket bådfornøjelse – jo, Boat Show er landets største indendørs bådudstilling og der er rigeligt med tid til at komme forbi og blive inspireret til den forestående båd-sæson. Som et nyt tiltag, vil der fredag den 1. marts være åben helt til kl. 20.00!

Halv pris fra fredag eftermiddag!

Den udvidede åbningstid fredag den 1. marts åbner deslige op for deciderede fyraftens-billetter, hvor du denne dag i tidsrummet fra 16-20 kan komme ind til halv pris. Så er weekenderne fyldt op med familie-arrangementer, vil fredagen være det oplagte tidspunkt at kigge forbi – prisen for entre i dette tidsrum er helt nede på 55,- (voksne, forsalg)/62,50 (voksne købt i indgang).

messec.png

Drivkræfterne fra MesseC har igen barslet med initiativer, der skal give Boat Show endnu mere vind i sejlene – fra venstre Flemming Kyster, Nicky Nygaard Nielsen, Lars Søndergaard og Dorthe Lauritsen. I 2019 vil der fortsat være en masse aktiviteter for større både men altså nu også en masse dedikerede ting til småbådsejerne.

Du finder mere om Boat Show 2019 her – og bestil dine billetter her

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.