Se det spændende program til Dansk Brakvands Cup 2018! - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Se det spændende program til Dansk Brakvands Cup 2018!

En af årets største begivenheder indenfor predator-fiskeriet Dansk Brakvands Cup, er igen i år imødeset med spænding. Der er godt 3 uger til og der er fuld tryk på forberedelserne til dette arrangement. Sidste år blev der introduceret en meget vellykket team-konkurrence og efter meldinger om gode aborre-fangster i vandene omkring Stege, rummer Dansk Brakvands Cup 2018 for første gang både en del hvor gedder og aborrer tæller samt en teamkonkurrence. Desuden er de dygtige arrangører fra Møn Trolling lykkes med at få endnu mere socialt ind i arrangementet, da der er fællesspisning både fredag og lørdag aften samt live musik.

For at blive danmarksmester i brakvandsfiskeri, skal man have fanget længste gedde og/eller aborre, dvs. flest point sammenlagt. Gedde vil tælle med 1 point pr. cm og aborre 2,2 point pr. cm.

Store gedder (over 90 cm) og aborrer (over 40 cm) rapporteres omgående pr. telefon til Sekretariatet for evt. kontrol af dommerbåd. På kort over fiskeområder er der inddeling i zoner hvor telefonnummer fremgår af den zone man fisker i. Hver deltager kan kun have 2 gedder og 1 aborre der kan indgå i konkurrencen.

 

Team I Teamkonkurrencen fiskes om 15.000 kr. kontant til den båd der sammenlagt har de 3 længste gedder/aborrer fanget under konkurrencen, dvs. flest point. Fiskene
tæller med samme point som beskrevet ovenfor.

LÆS OGSÅ:
Dansk Mester i Brakvandsfiskeri fundet

Programmet for Dansk Brakvands Cup

LÆS OGSÅ:
Svære betingelser ved Brakvands Cup

Vanen tro så vil der være udstillere på pladsen – i år har Jagt & Fiskerimagasinet, Garmin, Raymarine og Quantum foreløbigt meldt deres ankomst og fremviser det nyeste fra sortimentet.

Der er rigelige præmier igen i år til Dansk Brakvands Cup – skulle du mangle inspiration til nyt fiskegrej, vil Quantums team desuden udstille på pladsen

En af Danmarks største grejshops Jagt & Fiskerimagasinet er også at finde på udstillerpladsen

jagt-og-fiskermagasinet.png

På Møn trollings website og facebooks-side vil arrangørerne løbende orientere om nyheder, præmier mm.

Sidste års top 3:
Der er normalvis rigtig god sponsoropbakning til DBC – dette var sponsorerne sidste år.
Forside-billede: Sidste års vinder Morten Bjarkov med vinderfisken på 95 cm.

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.