Nye fordele ved medlemskab i Fyns Småbådsfiskeklub - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Nye fordele ved medlemskab i Fyns Småbådsfiskeklub

Et forbilledligt samarbejde med to havne sikrer nu rigtig gode betingelser for småbådsejere der ønsker at besøge de attraktive fiskeområder Storebælt og Langelandsbæltet. Med de strategisk godt beliggende havne Nyborg Marina og Spodsbjerg Havn har Fyns Småbådsfiskeklub (tidligere Fyns Trolling Klub) ved et seriøst arbejde sikret særligt gode betingelser for trailerbåde, der nu kan anvende ramperne dels gratis og dels med særligt gode rabatter for medlemmer.

spodsbjerg
Foto: Carl Kristensen fra FSK. Dobbeltrampen ved Spodsbjerg er fin og med adgang til ferskvand

Oveni i dette gode tiltag, tilbyder klubben ligesom de mange andre småbådsklubber i Danmark et særligt lokalkendskab og starten for nye medlemmer til at skabe et netværk, der giver flere fisk på krogen og tips til de helt rigtige steder at dyrke fiskeriet i bælterne, ligesom de på deres mange temaaftener tilbyder viden om udlandsdestinationer for alle der er passionerede småbådsfiskere.

nyborg m
Nyborg Marina har netop fået to helt nye ramper med rigtig gode adgangsforhold for småbådsejere

Du kan læse mere om FSK og de nye rabat-ordninger på Smaabaadsklubbernes hjemmeside her

 

LÆS OGSÅ:
NJSK inviterer på storslået Weekend-arrangement

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.