Nyhed fra FishHawk – Fish Hawk X2 - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Nyhed fra FishHawk – Fish Hawk X2

Nu bliver amerikanske Fish Hawk endnu bedre ! Med deres nye Slip-Ducer, der er en patenteret modtager, kan den let klikkes på downriggerlinen, og gør at Fish Hawk nu let kan tages med fra den ene båd til den anden,  uden at skulle bore huller i båden.

Hvad gør Fish Hawk ? – Fish Hawk består af en sender der monteres på downriggerwiren/linen og som så transmitterer signalet til en modtager i båden. Senderen består af et lille skovlhjul der måler farten, præcist ved agnen der er på downriggeren og måles også temperaturen i det vandlag, hvor agnen befinder sig – ikke helt uvæsentlige detaljer, når man for eksempel skal jage Østersøens laks i de kolde vintermåneder.

fish hawk 3
Fish Hawk X2 består af et display, en sender og den patenterede Slip Ducer som modtager signalet oppe i båden. Bemærk den patenterede Slip-Ducer der bare er 3 x 4 cm og som modtager signalet fra proben
Fish Hawk
Displayer er yderst tydeligt og en klar forbedring at det ikke optager ret meget plads på det i forvejen overfyldte instrumentbord. Størrelse 9×12 cm.

Det nye design med et lille display er uden nogle dikkedarer – bare det vigtigste er der lavet plads til. Fart og temperatur vises med dejlige store tal der kan baggrundsbelyses og giver vigtige informationer om forholdene præcis der hvor agnen befinder sig.

Displayet måler bare 9 x 12 cm og forsynes med to batterier der holder det kørende i op til 40 timer – så skal du ikke tænke på at der skal trækkes strømkabler i båden. Slip-Duceren sidder fast på downriggerlinen og sørger for at der hele tiden er kontakt til proben, der er længere nede i vandet.

Displayet kan indstille fartmålingen til MPH, KPH og KNOTS og temperatur til Celsius eller Fahrenheit. Sensiviteten indstilles i gain-menuen alt efter hvor langt nede proben befinder sig. Med i sættet er en yderst praktisk transportkasse med skumindlæg der beskytter især displayet godt.

probe
Proben/sender monteres direkte på downriggerlinen og tænder automatisk når den kommer ned i vandet. Indeni senderen er der 4 batterier der forsyner den med strøm. Skovlhjulet måler farten der hvor senderen/proben  befinder sig.

Se med her i filmen hvor Trevor fra Fish Hawk på en let måde gennemgår hvordan Fish Hawk monteres – vi har tekstet de vigtigste detaljer. Bemærk at det også er muligt at anvende Fish Hawk X2 uden en downrigger med en “fiskestang” i stedet for.

LÆS OGSÅ:
Mercury udvider Avator-serien

fish hawk 2.png

Du kan læse mere om Fish Hawk på deres hjemmeside her 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.