Yamaha lancerer 425 HK innovation i verdensklasse

Yamaha Outboard lancerede for et par måneder siden denne nye kraftkarl, der nok skal kunne trække en velvoksen mand ud af vandski-bindingerne eller sørge for at bringe dig til fiskepladsen lang tid før de andre. V8-blokken med ikke mindre end 5,6 liters cylindervolumen og et nyudviklet highpressure indsprøjtningssysteme er hovedingredienserne til at levere de 425 HK, men det stopper ikke her, da der er masser af andre snedige løsninger der gør livet lettere for bådejeren så se med her på præsentationsvideoen, der gennemgår deres nye elektriske styring, oversize gearkasse, nyt påfyldningssystem til gearolien og meget meget mere – vi er imponeret !

yam2

LÆS OGSÅ:
TB-520 fra Alltek Marine - en sikker mand overbord løsning

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ohøj Skipper !

Få eksklusivt indhold, tips og tricks fra vores side.

Få de vigtigste artikler, konkurrencer og nyheder serveret i en let og nærmest spiselig form.

Det er simpelt! Skriv din email og så ses vi på den anden side :-)

 

Velkommen om bord !