Yamaha lancerer 425 HK innovation i verdensklasse - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Yamaha lancerer 425 HK innovation i verdensklasse

Yamaha Outboard lancerede for et par måneder siden denne nye kraftkarl, der nok skal kunne trække en velvoksen mand ud af vandski-bindingerne eller sørge for at bringe dig til fiskepladsen lang tid før de andre. V8-blokken med ikke mindre end 5,6 liters cylindervolumen og et nyudviklet highpressure indsprøjtningssysteme er hovedingredienserne til at levere de 425 HK, men det stopper ikke her, da der er masser af andre snedige løsninger der gør livet lettere for bådejeren så se med her på præsentationsvideoen, der gennemgår deres nye elektriske styring, oversize gearkasse, nyt påfyldningssystem til gearolien og meget meget mere – vi er imponeret !

yam2

LÆS OGSÅ:
Ny intelligent downrigger fra Cannon

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.