Storebælt Cup 2018 – flotte præmier og fiskeri for alle - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Storebælt Cup 2018 – flotte præmier og fiskeri for alle

Storebælt Cup der løber af stablen d. 15. og 16. september 2018 har på kort tid markeret sig som en af de bedre artskonkurrencer med en god blanding af familiefiskeri og hård konkurrence for de præmieivrige – og præmier er der masser af !! Arrangørerne havde sidste år en imponerende præmierække med præmier til en værdi af ca. 140.000 og forventningerne i år er på samme høje niveau.

Udgangspunktet er Skælskør Havn og der fiskes i 2 rækker – en artsrække og en fladfisk-række (ising, skrubbe, rødspætte). Så uanset om du er en hardcore arts fisker eller om du satser på fladfiskeri, så er der noget at kæmpe om. Du ender automatisk i den række hvor du opnår flest point og præmierækkerne er næsten identiske. Der er præmier til de 10 bedste teams i hver række. Der er også en præmie til den mest pointgivende fisk og endelig er der på forbilledlig vis en juniorrække med præmier til top 10 juniorer.

sc
Stolte juniorer fremviser glade præmierne fra sidste års afholdelse af Storebælt Cup

Omdrejningspunktet i Storebælt Cuppen er fiskevandet Storebælt samt “Det Røde Pakhus” på Skælskør Havn, som er helt unik for afholdelse af et arrangement som Storebælt Cup. Det betyder at Storebælt Småbådsklub kan gennemføre en fiskekonkurrence med hyggelige omgivelser, højt serviceniveau og med et fiskevand som Storebælt og Langelandsbæltet tæt på er der optimale muligheder for at fange vinderfisken.

sc3
Indvejningen er et af højdepunkterne – her er det de flade der koncentreret bliver målt og vejet

Der er stadig pladser og tilmeldingen foregår på Storebælt Småbådsklubs hjemmeside http://storebaelt-smaabaadsklub.dk Hvis du tilmelder dig konkurrencen inden 1. august er der penge at spare i forbindelse med *early bird*. Arrangementet afholdes som en non-profit konkurrence, hvor overskuddet går til præmier og afholdelse.

LÆS OGSÅ:
Intensiv afslutning på Klintecup 2017

Du kan også følge med på Storebælt Cuppens Facebook gruppe https://www.facebook.com/groups/935593436485136/

eller Storebælt Småbådsklubs Facebook side https://www.facebook.com/Smaabaadsklubben/

sc4
Der er fine fisk at fange i konkurrenceområdet – her er det en kilos-skrubbe fra området omkring Storebæltsbroen

 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.