Mr. Pike Carry all - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Mr. Pike Carry all

Jeg var blevet træt af den nu snart 5 år gamle rygsæk, hvor der ikke var plads til de store grejæsker og alt lå og rodede rundt i bunden. Dilemmaet er at at der skulle være plads til “grundudstyret” som rummer ekkolod, grejbokse, mad, drikke og en del småting som tang, SD-kort, handsker osv. Quantum’s Carry All fra deres Mr. Pike serie, så ud til at være et fint valg i forhold til størrelse og vi bringer her et review af denne taske.

 

p8
Tasken set forfra. 2 mindre sidelommer og en stor frontlomme. Freezer-baggen er øverst og kan hurtigt afmonteres. Bemærk de forstærkede bunde i lommerne – en god detalje der betyder en lang levetid, selv under hårde betingelser.
p3
Tasken er designet til at passe til grejbokse. Her er den vist med to Plano 3730. Tasken kan indeholde 3 af disse kraftige bokse, hvilket jeg også vil sætte pris på til trollingfiskeriet. Freezer-baggen er aftagelig, så den kan stuves ad vejen under fiskeriet, hvis man ønsker det
p5
Freezer-baggen indeholder let agn og/eller kolde drikkevarer til fisketuren. Indersiden er glat og kan let rengøres med en fugtig klud eller sendes en tur i vaskemaskinen

Tasken transporteres med en kraftig (og aftagelig) skuldestrop og Freezer-baggen har desuden et lille polstret greb. Alle lommer er forsynet med solide lynlåse, hvor vi sætter pris på et ordentligt greb i denne.

p1
Frontlommen har en god stor størrelse og den passer præcist til en 9″ kortplotter/ekkolod, hvor det er godt beskyttet.

Målskema

Herunder kan du se de faktiske mål, der er på tasken og lommerne.

taske2.jpegtaske1.jpeg

 

LÆS OGSÅ:
Twinler...Gummidyret der afgjorde 2x Predator Tour

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.