Vær klar ved tasterne – tilmelding til Dansk Brakvands Cup

I denne varme tid kan det være sekundært at sætte sig foran computeren men netop på søndag kan det være en rigtig god ide for her åbnes der for tilmeldingen til dette års brakvandscup.

Dansk Brakvands Cup afholdes den 6. & den 7. oktober 2018 

Der fiskes med samlet start fra Stege Havn på Møn efter gedder fra båd, hvor længste fisk, er største fisk. Dansk mester og pokal vinder er den, der har længste gedde i cm.

LÆS OGSÅ:
Programmet for Dansk Brakvandscup rummer nye spændende tiltag !

 

Der fiskes i klasserne: Senior og Junior (til og med15 år). Juniorer fisker automatisk med i præmierækken for seniorer. Kategorien vælges ud fra alder ved konkurrencens start pr. 6. oktober 2018.

Der vil være en regn af flotte præmier til de 15 længste gedder samt 3 bedste juniorer. Der afholdes samtidig en teamkonkurrence, hvor bedste båd/team er den, der med de 3 største gedder sammenlagt har fanget flest cm.

Pris for deltagelse er 670 kr. for båd med skipper og gast og 300 kr. for efterfølgende gaster uanset alder, med minimum 2 personer i hver båd. Alle deltagere skal betale, uanset om der fiskes 1 eller 2 dage.

Tilmelding starter den 1. juli 2018 kl. 12.00 og skal ske på Møn Trollings hjemmeside: https://moen-trolling.dk.

Der er begrænset med pladser (100 + sponsorbåde), så tilmelding er efter først til mølle princippet. Program og regler m.m. offentliggøres snarest på hjemmesiden.

LÆS OGSÅ:
Dansk Mester i Brakvandsfiskeri fundet

 

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.