Softbaits til alle situationer - smaabaadsnyt - alt om småbåde og hvad vi bruger dem til.

Softbaits til alle situationer

Har du også sendt længselsfulde blikke mod det enorme udvalg af soft- og hardlures, der stilles til rådighed for de mange amerikanske bass- og muskie-fiskere? Så er der godt nyt, for nu har Zebco-Europe etableret et struktureret samarbejde med det kendte brand Manns Bait Company, Alabama – Mann´s er kendt for et særdeles bredt produktsortiment, herunder lipless lures, crankbaits, poppers, trolling-agn, tubes, creature baits, hollow body frogs og meget meget mere.

Zebco-Europe har idag et stort distributionsnet i Danmark, og Mann´s produkterne bliver en del af deres predator-program, brandet som Quantum Fishing. Iøvrigt et program, der udover softbaits også rummer masser af crankbaits, fuldt stangprogram og fastspole- og multihjul til predatorfolket.

Så det bliver en ren WIN – WIN.. for med eet slag rykker det gigantiske amerikanske udvalg i bogstaveligste grad ind i Danmark, hvor de mange grejshops vil være dig behjælpelig med altid at have det nyeste og mest innovative i grejboksen.

DSC06109-2
Aborrefiskeriet er oplagt til de nye softbaits fra Quantum Fishing
LÆS OGSÅ:
Den helt rigtige stang til predator-fiskeriet

I softbait-kategorien udgøres programmet af Q-Paddler og Q-Fish

Quantums Q-Paddler er baseret på en naturlig og slank form med en flad rygsektion, der sikrer, at agnen kan svinge hurtigt. Det brede hoved garanterer perfekt hold på jiggen. Halen har paddle-form, kombineret med en fin vinkel, så den upåvirket af indspinningshastighed virker lokkende og viser altid sin flanke uden at vælte.

DSC05894

Vi har haft et kamera på bunden for at iagttage de nye softbaits – bemærk at filmen er til illustration af softbaitsens bevægelser og er ikke en demonstration af en bestemt fisketeknik. Jighovedets udformning og vægt har som altid en stor betydning for jiggens bevægelser, i det aktuelle tilfælde er det et  21grams Quantum Vertical Head, der i mange tilfælde vil benyttes til kontant vertical jigging mens at et lettere jighoved vil være oplagt til long-line jigging eller lignede

 

DSC05944.jpeg
Q-Paddler og Q-Fish er perfekte til det lette fiskeri – og er her vist i godt selskab med Quantum Vapor 15, som vi anmelder i en kommende artikel

Ingen softbaits uden et passende farvevalg og både Q-Paddler og Q-Fish findes i disse 12 farver. På denne konto registrerer vi et godt mix af naturlige farver fortrinsvist til brug i klart vand og ditto en håndfuld skrappe farver til perioder og vande med uklart vand.

Q-Paddler laves i en 10 cm, 12 cm og 15 cm udgave og vil herigennem dække både aborre-, sandart og geddefiskeriet. Q-Fish laves i en 13 cm udgave og er målrettet vertical fiskeriet.

Farbpalette_Q-Paddler.jpg

Farbpalette_Q-Fish.jpg

DSC06123

 

LÆS OGSÅ:
Godt nyt til Predator-fiskere - nyt spændende grej-samarbejde !

 

DSC06621
Per med kilos aborre, taget på let grej og Q-Paddler i farven Proper Baitfish

Har du lyst til at se de nye softbaits i aktion, så tag et kig med på denne fede video hvor Mo og Lenni fra Quantum Fishing, har et virkeligt godt fiskeri.

 

 

 

 

 

One thought on “Softbaits til alle situationer

Hvad mener du?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.